Nyitak Friendly, PDF & Email

Évolusi profesi QHSE, manpaat latihan, kualitas penting pikeun kasuksesan di lapangan ... Alban Ossart ahli dina kagiatan sareng palatih pikeun IFOCOP. Anjeunna ngajawab patarosan urang.

Alban Ossart, saha anjeun?

Abdi konsultan senior QSE, auditor spesialis sareng palatih pengembangan pribadi sareng propésional. Dina 2018, kuring ngadegkeun parusahaan kuring, ALUCIS, anu dianggo pikeun sadaya mata pelajaran ieu. Sareng sapertos kitu, kuring ogé palatih dina IFOCOP.

Naha nyandak jalur latihan kejuruan pikeun jalma déwasa?

Kusabab kuring nyalira angkat ka dinya sababaraha taun ka pengker nalika kuring ngamimitian latihan profesional kuring sorangan, ngalangkungan program diajar-kerja. Pelatihan kuring lumangsung dua taun. Ti teknisi laboratorium, kuring sahingga tiasa mekar ka arah profesi kualitas, kaamanan sareng lingkungan, kalayan ngahususkeun khususna dina kabersihan padamelan. Saatos mendakan diri kuring dina posisi déwasa di sakola, kuring émut yén kuring bakal ngahargaan tiasa silih tukeur ku cara anu konkrit sareng faktual sareng para padamel anu digawé kalayan tujuan pikeun mempermudah diajar abdi, kéngingkeun sababaraha tip sakedik, sababaraha nasihat anu wijaksana … Anu kuring resep lakukeun, di

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kumaha Earn Dina Pasar Saham Tanpa Kaahlian