Nyitak Friendly, PDF & Email

Le telekomunikasi atos disetél dina 100% kanggo padamel anu tiasa ngalaksanakeun sadaya padamelanna jarak jauh, kalayan langsung nyanghareupan kamungkinan hiji dinten saminggu saageung-ageungna, kalayan perjanjian anjeun, nalika padamel nyatakeun kabutuhan.

Tapi ti akhir Nopémber 2020, panggunaan teleworking parantos kakikis. Menteri Tenaga Kerja nyungkeun perusahaan pikeun ngiringan supados urang mendakan tingkat ieu teleworking.

Mémang, teleworking mangrupikeun modeu organisasi anu ngamungkinkeun pikeun ngawatesan interaksi sosial di tempat damel sareng perjalanan ti imah-ka-damel. Palaksanaanna pikeun kagiatan anu ngamungkinkeun ilubiung dina pencegahan résiko tina kontaminasi tina Covidien-19.

Dina ngalaksanakeunana, perlu diperhatoskeun spésifisitas anu aya hubunganana sareng organisasi damel, adaptasi alat, ngahartikeun manajemén jauh. Henteu salawasna gampang, khususna pikeun usaha alit sareng sedeng.

Nya éta pikeun ngaréspon kasusah anu karandapan ku perusahaan-perusahaan ieu anu Menteri Buruh parantos nyiptakeun tawaran "Tujuan Tugas", pikeun ngadukung VSEs sareng UKM dina ngatur panerusna kagiatanana sareng palaksanaan teleworking sahingga, ngaréspon rekomendasi kaséhatan.

Tujuan "Telework

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Hirup di Perancis - B1