Nyitak Friendly, PDF & Email

Mékanisme naékkeun tingkat tunjangan aktivitas parsial khususna kabuka pikeun séktor anu aya hubunganana anu kagiatanana gumantung kana séktor anu aya hubunganana sareng pariwisata, hotél, réstoran, olahraga, budaya, angkutan jalmi, kajadian sareng anu ngalaman panurunan tina omzetna sahenteuna 80% salami waktos antara 15 Maret sareng 15 Mei 2020.

Panurunan ieu tiasa ngaapresiasi:

  • boh dina dasar omzet (omzet) diperhatoskeun dina kurun waktu anu sami taun samemehna;
  • atanapi, upami dipikahoyong ku dunungan, anu aya hubunganana sareng rata-rata omzet bulanan kanggo taun 2019 dikirangan langkung 2 bulan.

Pikeun perusahaan anu didamel saatos 15 Maret 2019, turunna omzet dinilai sapertos hubunganana sareng omzet bulanan rata-rata dina jangka waktu antara tanggal didamelna perusahaan sareng 15 Maret 2020 dikirangan janten dua bulan.

Sababaraha perusahaan ieu kedah nyumponan kawajiban anu anyar. Masalah ieu:

  • usaha karajinan anu kedah ngahontal sahenteuna 50% tina omzetna ku ngajual produk atanapi jasa na di pameran sareng pameran;
  • seni grafis, penerbitan khusus, komunikasi sareng desain nangtung sareng rohangan ephemeral anu kedah ngahontal sahenteuna 50% tina omzetna sareng hiji atanapi langkung perusahaan dina sektor organisasi pameran dagang, 'kajadian…
maca  Dibayar cuti sareng RTT: bonus kanggo staf rumah sakit