Nyitak Friendly, PDF & Email

Terus hubungan sareng perusahaan anjeun

Un ngeureunkeun pagawéan pikeun panyakit anu panjang henteu kedah janten isolasi sosial sareng propésional. Balik deui ka damel disiapkeun sateuacanna.

"Tetep komunikasi sareng sababaraha kolega anu dipercaya ngamungkinkeun pikeun tetep tetep hirup tina perusahaan, anu bakal mempermudah balik deui ka padamel", nunjukkeun Monique Sevellec, psikosociologist anu ngajalankeun sistem bantosan pikeun balik deui ka padamel. Institut Curie (Paris).

Sanaos sanés kawajiban, ngawartosan ka atasanana sareng jurusan SDM (HRD) épolusi kaayaan kaséhatanana tiasa manpaat.

Sacara psikologis, éta mangrupikeun cara ngagarap diri anjeun saatos saatos gering. Ieu ogé ngamungkinkeun dunungan pikeun langkung antisipasi balik pagawé.

Kunjungan sateuacanna dilanjutkeun: perhatoskeun kaayaan anjeun

Kunjungan sateuacanna dilanjutkeun nuturkeun logika anu sami: dilaksanakeun sareng dokter padamelan nalika cuti sakit, éta dimaksudkeun pikeun ngémutan kaayaan anjeun, pikeun siapkeun anjeun balik damel sareng, upami diperlukeun, adaptasi anjeun

 

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ningkatkeun efisiensi sareng 5S