Salaku bagian tina rencana pamulihan, bantuan kauangan anu luar biasa tina 3 euro pikeun kontrak magang disimpulkeun antara 000 Juli 1 sareng 2020 Pébruari 28 bakal dialokasikan ka otoritas lokal, sacara rétraktif upami diperlukeun.

Madame Élisabeth Borne, Menteri Tenaga Kerja, Pakasaban sareng Integrasi, Madame Jacqueline Gourault, Menteri Kohesi Daérah sareng Hubungan sareng Otoritas Lokal, Madame Amélie de Montchalin, Menteri Transformasi sareng Palayanan Publik sareng Mr Olivier Dussopt, Menteri Delegasi anu ngurus Akun Publik, ngumumkeun nguatkeun dukungan pikeun diajar di aparat satempat.

Salaku bagian tina rencana pamulihan, Pamaréntah netepkeun, dina tanggal 23 Juli 2020, rencana "1 jalma ngora, 1 solusi" pikeun mempermudah asupna kahirupan profesional jalma ngora di handapeun umur 26 taun.

Alat anu luar biasa pikeun ngadukung magang sahingga ngadorong padamelan nonoman dikerahkan.

Layanan publik sahingga maénkeun bagian lengkepna dina usaha ieu. Apprenticeship mangrupikeun jalur aksés anu ngamungkinkeun para nonoman lebet kana pasar padamelan bari nawiskeun aranjeunna kasempetan pikeun mendakan profesi palayanan umum. Langkung ti 40 nonoman ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kaséhatan kerja: penyuluhan penundaan kunjungan médis sareng tugas-tugas énggal ti médis pendudukan