Hoyong diajar kumaha ngagunakeun Canva sareng ngawasaan éta tanpa ningali jam latihan?

Butuh batur diajak ngobrol jeung ngahurungkeun mun anjeun boga masalah praktis?

Canva mangrupikeun alat anu sigana teu intuitif dina pandangan kahiji. Kursus online sering pisan panjang sareng mahal, anu ngajantenkeun alatna langkung téknis tibatan anu leres.

Langkung seueur ti pelatihan Canva, éta mangrupikeun dukungan anu serius sareng diajar anu ditawarkeun pelatih anjeun.

- Presentasi anu jelas, singket sareng tepat disebarkeun sapanjang palatihan ngaliwatan sababaraha proyék!

- Ngawengku ngedit, ngolah kecap sareng alat ngolah gambar.

- Latihan sareng kasus praktis: jieun logo, brosur sareng kartu bisnis anjeun nyalira! Tong hariwang, kami bakal ngalakukeun éta nganggo layar!

- Kirimkeun patarosan anjeun sareng kami janji bakal ngajawab sareng nambihan pidéo unggal minggu pikeun ngajantenkeun kursus langkung saé.

Tong cicing waé. Upami anjeun gaduh patarosan téknis atanapi praktis, hubungi palatih ku email.

Kurva diajar bakal pondok pisan. Anjeun bakal ngawasaan Canva gancang kalayan pituduh léngkah-léngkah anu mantuan.

Sakali deui, upami anjeun gaduh patarosan, ulah ragu ngahubungi palatih.

Nuluykeun diajar ngeunaan Udemy→→→

maca  Otomatiskeun bisnis online anjeun sareng Systèmeio