Dina kursus ieu, anjeun bakal mendakan dasar-dasar prospecting LinkedIn sareng Penjualan Sosial.

Ku dimimitian ku presentasi gancang tina jaringan sosial, anjeun bakal ngartos naha éta jaringan B2B nomer 1. Anjeun ogé bakal ngartos naha éta database prospek kualitas pohara alus nu teu bisa manggihan di tempat séjén.

Sakali anjeun ngartos dasarna, anjeun bakal diajar kumaha nyieun sarta ngajadikeun otomatis kampanye prospecting anjeun boh ku ngagunakeun Sales Navigator (versi Premium tina LinkedIn) atawa ku cara ngaliwatan pilarian gratis.

Anjeun teras bakal otonom pikeun nerapkeun strategi prospecting anjeun dina LinkedIn. Kunjungan profil, uleman sareng ngirim pesen, sadayana ieu bakal otomatis.

Tinimbang nyéépkeun dinten-dinten anjeun milarian, anjeun ngan ukur nyéépkeun…

Nuluykeun Atikan Gratis dina Udemy→

maca  Cybermoi/s 2021: ngajaga diri anjeun ku kecap akses anu aman