Nyitak Friendly, PDF & Email

Unggal kaayaan SDM anu béda, anjeun sering naros: dimana ngamimitian, saha anu dikontak, dina jangka waktu naon, dokumén naon anu kedah dieusian, jsb. Kumaha upami sadaya patarosan ieu ngan ukur mémori goréng?

Ngawasa peraturan, ngamankeun sareng ngarormalkeun prosedur anjeun

Ngatur staf ACTIV masihan anjeun pandangan global ngeunaan kaayaan pikeun ngajantenkeun kahirupan sadidinten anjeun langkung gampang: lambaran dokumenter praktis digabungkeun sareng prosedur interaktif alat Lumio ngamungkinkeun anjeun ngaréaksikeun dina cara anu saluyu sareng kaayaan SDM sareng ngarumuskeun prosedur anu pakait. Anjeun gancang kéngingkeun waleran diluyukeun sareng kaayaan anjeun.

Sacara konkrit, pikeun tiap mata pelajaran manajemén tanaga, Atur tanaga ACTIV nyayogikeun sadaya inpormasi pangaturan, dina basa anu jelas, pikeun paham sapinuhnya. Solusi na langkung jauh, ku ngalegaan dukungan salami tahap implementasi kalayan prosedur Lumio interaktif anu tumut kana kaayaan spésifisitas kaayaan (karyawan dijagaan atanapi henteu, jinis kontrak, senioritas, ukuran perusahaan, jst). Tangtosna, nalika kabutuhan pormalisme, dokumén pribadi dihasilkeun sacara otomatis.

Ngatur staf ACTIV ogé nyayogikeun anjeun perjangjian koléktif, sareng tungtungna mangrupikeun tempat neundeun anu museur kana inpormasi padamel ogé prosedur sareng

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Strategi diagnostik kanker