Nyitak Friendly, PDF & Email

Kuring nawiskeun anjeun pelatihan ieu pikeun masihan anjeun sadaya tip anu bakal ningkatkeun produktivitas dina Excel… sareng éta henteu masalah tingkat anjeun!

Eh enya! Masterclass ieu parantos dirarancang pikeun pamula anu nembé sumping kaleuleuwihan sareng pikeun jalma anu rada berpengalaman anu hoyong nyampurnakeun penguasaan Excel.

Dina program, urang bakal ningali seueur hal:

  • 20 potong kompas penting pikeun ningkatkeun produktivitas anjeun
  • 16 fungsi pikeun ngawasaan pikeun ngajadikeun otomatis tugas harian anjeun
  • + kejutan dina tungtung pidéo! (Cicing ogé nepi ka ahir jadi anjeun teu sono?)

Sakumaha anjeun bakal terang, kursus ieu sanés ngan ukur bubuka pikeun Excel. Ieu palatihan lengkep pikeun ngamimitian ngarasa nyaman dina Excel sareng ningkatkeun produktivitas sapopoé anjeun.

Hatur nuhun kana masterclass ieu, anjeun parantos tiasa nyalametkeun diri sababaraha jam damel unggal minggu!

maca  TPE abdi gaduh janji sareng digital