Nyitak Friendly, PDF & Email

gambaran

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan blockchain sareng bitcoin, tanpa kagolongkeun kana téori anu rumit teuing (sabab blockchain tiasa rumit ngartos), maka anjeun dina jalan anu leres.

-> - Ngartos Bitcoin dina Cara Sederhana

Avec ce cours, j’ai tenté d’expliquer de façon simple le fonctionnement de la blokchain et du bitcoin.

Si l’on veut investir dans les cryptomonnaies, il est essentiel de comprendre au minimum comment fonctionne cette technologie.

-> Diajar gaduh bitcoin munggaran anjeun

Ieu mangrupikeun latihan anu dimaksad pikeun anu ngamimitian sareng pikeun jalma anu hoyong mendakan blokchain sareng bitcoin ku cara anu saderhana, diajukeun ku blog? zonebitcoin.

C’est donc une formation qui vous permettra d’en suivre d’autres, pour des niveaux plus avancées.

Sakali anjeun parantos réngsé nyandak kursus ieu, kuring ngajak anjeun nonton sareng nyandak latihan anu sanés anu bakal ngalengkepan anu ieu.

Hatur nuhun sareng pendak deui!

maca  Sertifikasi Microsoft PowerPoint | KURSUS PRAKTIS 2019-2021