Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina pisan saderhana sareng langsung, anjeun bakal diajar:

  • naon a proyek
  • Naon ari Manajemén proyék sareng naon anu béntenna bidang élmu anu ngalibatkeun manajemén proyék
  • Anjeun bakal ngartos salah sahiji masalah pangbadagna di kagagalan tina perencanaan proyék
  • Anjeun bakal terang ciri utami manajemén proyék tradisional versus manajemén tangkas
  • Naon ari manifesto lincah sareng kumaha mekarna a pola pikir lincah
  • Urang bakal nyarioskeun kerangka utama manajemén proyék lincah…. Scrum
  • Naha ngadopsi kerangka Scrum sareng naon sababna kaunggulan utama
  • Naon ari peran utama dina tim Scrum sareng naon ari aranjeunna tanggung jawab
  • Urang bakal ningali peran tina scrum Master, du Nu boga produk et ti tim ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Pangrojong dunungan pikeun pagawé anu cacad