Pelatihan premium Openclassrooms gratis

Anjeun kabetot dina jalma, ngarasakeun gawé bareng aranjeunna, ngarasakeun dengekeun kaperluan maranéhanana, anjeun resep recruiting jeung latihan? Karir dina sumber daya manusa tiasa janten naon anu anjeun pilari.

Dina kursus ieu, anjeun bakal diajar kumaha janten bagian tina tim anu ngalaksanakeun strategi SDM perusahaan. Anjeun bakal mendakan fungsi SDM, évolusina, peranna di masarakat sareng dampak digitalisasi dina manajemén SDM.

Anjeun bakal terang naon anu dianggo dina HR sareng upami éta cocog pikeun anjeun. Kéngingkeun wawasan sareng nyiapkeun karir anu mungkin di HR.

Nuluykeun latihan di situs aslina→

maca  MULAI DENGAN INDIKATOR ICHIMOKU KINKO-HYO