Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Panggihan MindView 6! Alat ieu ngamungkinkeun anjeun angkat tina ide kana perwujudan fisik proyék, sareng tujuan pikeun pamasaran. Latihan ieu dimaksudkeun pikeun sadaya pamimpin tim sareng sadaya jalma anu hoyong nyusun sareng nampilkeun ideu na sacara visual. Di perusahaan Denis Réant, anjeun bakal ngabahas rapat brainstorming ogé prioritas sareng kaitanana ideu. Tingali ogé kumaha carana ngadamel bagan Gantt kalayan tumut kana aspék jalur kritis. Akhirna, milarian terang kumaha kéngingkeun perkiraan kauangan ku nyetél ...

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

 

maca  Profési perawatan sareng dukungan ngarekrut