Nyitak Friendly, PDF & Email

Ampir unggal poé média nyebarkeun hasil survey on kaséhatan: survey on kaséhatan nonoman, on pathologies kronis atawa akut tangtu, dina kabiasaan kaséhatan ... Dupi anjeun kantos hayang nyaho kumaha gawéna?

The MOOC PoP-HealtH, "Nalungtik kaséhatan: Kumaha gawéna?" bakal ngidinan Anjeun pikeun ngarti kumaha survey ieu diwangun.

Kursus 6-minggu ieu bakal ngenalkeun anjeun ka sadaya tahapan tina konseptualisasi dugi ka ngalaksanakeun survey, sareng khususna survey epidemiologis deskriptif. Unggal minggu bakal devoted ka periode husus dina ngembangkeun survey. Léngkah munggaran nyaéta maham kana tahapan justifikasi tujuan panalungtikan jeung watesanana, tuluy tahapan ngaidéntifikasi jalma-jalma anu rék ditalungtik. Katilu, bakal ngadeukeutkeun kana pangwangunan alat kumpulan, tuluy milih metode ngumpulkeun, nya eta harti tempat, kumaha carana. Minggu 5 bakal devoted kana presentasi palaksanaan survey. Tungtungna, minggu kamari bakal nyorot tahapan analisis sareng komunikasi hasil.

Hiji tim atikan opat speaker ti Universitas Bordeaux (ISPED, Inserm-University of Bordeaux U1219 puseur panalungtikan sarta UF Élmu Pendidikan), dipirig ku professional kaséhatan publik (ahli jeung manajer survéy) jeung maskot urang "Mister Gilles", bakal ngalakukeun sagalana. pikeun ngabantosan anjeun langkung ngartos data survéy anu anjeun mendakan unggal dinten di koran sareng anu anjeun tiasa miluan.

Hatur nuhun kana rohangan diskusi sareng panggunaan jaringan sosial, anjeun bakal tiasa berinteraksi sareng guru sareng peserta didik. .

maca  Naha diajar basa Cina?

Teras maca tulisan dina situs aslina →