Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina ahir kursus ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngartos hubungan antara prakték sareng téori, logika hukum sareng ruang lingkupna, sareng résiko perdata sareng kriminal anu aya hubunganana.

gambaran

Mooc Ieu presents kahirupan kontrak pagawean, ti kalahiran maranéhanana nepi ka ahir maranéhanana. Kursus ieu didasarkeun kana prakték sareng ngokolakeun kontrak padamelan sadinten-dinten di hiji perusahaan, sareng ngurus sadaya masalah hukum anu urang tiasa patepang ayeuna dina subjek ieu. Ku kituna, unggal runtuyan kursus dimimitian ku pasualan praktis, sarta dituturkeun ku analisa mékanisme légal husus pikeun situasi ieu, ku kituna dulur understands sambungan antara prakték jeung téori, logika hukum jeung lingkup na, kitu ogé pakaitna. resiko sipil jeung kriminal. Kursus ieu ngahijikeun katangtuan aturan Macron Séptémber 2017 sareng hukum Buruh Agustus 2016.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Cuti gering jangka panjang dina naékna di swasta