Nyitak Friendly, PDF & Email

Disetél dina 1 Januari 2019, proyék transisi propésional ngamungkinkeun padamel anu hoyong ngarobih profési atanapi profésina pikeun ngabiayaan kursus pelatihan sertifikasi anu aya hubunganana sareng proyekna.

penting
Salaku bagian tina épolusi wabah COVID-19, Kamentrian Tenaga Kerja parantos nyebarkeun patarosan sareng jawaban pikeun trainee dina proyék transisi profesional.

Rencana pamulihan bisnis: penguatan dana anu dialokasikan pikeun proyék transisi anu propésional

Salaku bagian tina rencana kebangkitan aktipitas, pamaréntah nguatkeun sks anu dialokasikan pikeun asosiasi Transisi Pro pikeun nambihan jumlah waris proyék transisi propésional.

Kredit: € 100 juta dina 2021

Naon proyék transisi propésional?

Proyék transisi propésional ngagantikeun sistem CIF lami, dibolaykeun saprak 1 Januari 2019: éta ngamungkinkeun, nyatana, neraskeun dana pikeun latihan latihan sareng cuti anu pakait. Nanging, kontur sareng modalitas aksés na parantos mekar.

Proyék transisi propésional mangrupikeun cara anu khusus pikeun mobilisasi akun latihan pribadi, ngamungkinkeun padamel anu hoyong ngarobih profési atanapi profési pikeun ngabiayaan sertipikat latihan anu aya hubunganana sareng proyekna. Dina ieu

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Voucher réstoran: validitas voucher sareng rélaxasi samentawis panggunaanna dugi ka 1 Séptémber 2021