Nyitak Friendly, PDF & Email

Rata karyawan Perancis spends ngeunaan miboga saparapat ti sakabéh minggu ka ngarambat ratusan seratan eta ngirimkeun jeung reçoie unggal poe.

Nanging, sanajan kanyataan yén urang nyangkut dina kotak surat kami pikeun bagian anu hadé dina waktos urang, seueur urang, bahkan anu paling profésional masih henteu terang kumaha carana ngagunakeun email luyu.

Kanyataanna, dibikeun volume pesen yén urang maca jeung nulis unggal poé, urang leuwih gampang bunuh kasalahan ngerakeun nu bisa boga konsekuensi bisnis serius.

Dina artikel ieu, urang tangtu aturan tina "cybercourtoisie" paling penting pikeun nyaho.

Ngawengku hiji baris judul jelas tur lugas

Conto garis poko alus nyaéta "Rapat Dirobih Tanggal", "Patarosan Gancang dina presentasi anjeun", atanapi "Saran pikeun Proposal".

Jalma mindeng mutuskeun pikeun muka a email Gumantung kana garis subjek, pilih hiji anu ngamungkinkeun para pamiarsa terang yén anjeun nuju ngabahas masalah atanapi masalah bisnisna.

Ngagunakeun alamat surélék profésional

Mun anjeun damel pikeun parusahaan, Anjeun kedah nganggo alamat email parusahaan Anjeun. Tapi lamun ngagunakeun akun email pribadi, naha bebas atawa ngarasakeun pamakéan occasional pikeun susuratan bisnis, Anjeun kudu ati nalika anjeun milih alamat ieu.

Anjeun kudu salawasna mibanda alamat surélék kalawan ngaran anjeun ku kituna panarima nu weruh persis anu dikirim email teh. Pernah make alamat surelek nu teu luyu di gaw nu.

Pikir dua kali sateuacan ngaklik "bales sadayana"

Teu aya anu hoyong maca email ti 20 jalma anu teu aya hubunganana sareng aranjeunna. Teu malire email tiasa hésé, sabab seueur jalma nampi bewara pesen anyar dina telepon pinterna atanapi ngaganggu pesen pop-up dina layar komputerna. Cegah tina ngaklik "balesan ka sadayana", kecuali upami anjeun pikir sadaya anggota daptar kedah nampi email.

maca  Tujuan pikeun épisiénsi ku nyerat saderhana!

Ngawengku hiji blok signature

Nyadiakeun maca Anjeun gaduh leuwih seueur inpo ngeunaan anjeun. Umumna nyatakeun ngaran pinuh, judul, ngaran parusahaan jeung kontak informasi Anjeun, kaasup nomer telepon. Anjeun oge bisa nambahkeun hiji publisitas saeutik keur diri, tapi ulah balik overboard kalawan sayings atawa ilustrasi.

Nganggo font nu sami, ukuran sarua jeung warna anu sarua sakumaha sesa email teh.

Paké salam profésional

Ulah nganggo éksprési santai sareng akrab sapertos "Halo", "Hai!" Atawa "Kumaha damang?"

Sifat santai tina tulisan kami henteu kedah mangaruhan salam dina surelek. "Hai!" Dupi salam pisan henteu umum sareng umumna, henteu kedah dianggo dina kaayaan gawé. Anggo "Hello" atawa "Good pm".

titik Paké exclamation sparingly

Lamun anjeun milih ngagunakeun hiji titik exclamation, anggo ukur pikeun nganyatakeun minat Anjeun.

Jalma kadang lumaku sarta nempatkeun sajumlah titik exclamation di ahir kalimat maranéhanana. hasilna bisa muncul teuing emosional jeung immature, tanda exclamation kudu dipake sparingly dina tulisan.

Kudu ati kalayan humor

Banyolan Urang bisa kalayan gampang musna dina tarjamah tanpa nada bener atawa ungkapan raray. Dina bursa profésional, éta pangalusna ninggalkeun humor kaluar surelek iwal mun nyaho dituju. Ogé, hal lucu nu pikir bisa jadi pikeun batur.

Nyaho yen jalma budaya béda nyarita jeung nulis béda

komunikasi goréng bisa kalayan gampang lumangsung alatan béda budaya, utamana dina wangun tinulis lamun urang teu bisa ningali basa awak lianna. Tukang ngaput pesen anjeun ka kasang tukang budaya panarima atawa tingkat Anjeun pangaweruh.

maca  Babasan sopan pikeun nyingkahan dina email profésional

Ieu alus tetep dina pikiran nu budaya-konteks tinggi (Jepang, Arab atawa Cina) hoyong pendak sareng anjeun saméméh ngalakonan usaha sareng anjeun. Ku sabab eta bisa jadi umum pikeun pagawé di nagara ieu leuwih pribadi dina tulisan maranéhanana. Najan kitu, urang ti budaya jeung tukang low (Jerman, Amérika atawa Skandinavia) resep ka buka kacida gancangna ka titik.

Ngajawab surelek, sanajan email teh teu dimaksudkeun pikeun anjeun

Hese ngajawab kabeh surelek nu dikirim ka anjeun, tapi anjeun kudu nyobaan. Ieu ngawengku kasus dimana email nu ieu ngahaja dikirim ka anjeun, utamana lamun ngirim nu ekspektasi respon a. A response mah teu perlu, tapi mangrupakeun labél alus keur email, utamana lamun jalma anu gawe di pausahaan anu sarua atawa aréa anu sarua sakumaha anjeun.

Ieu mangrupikeun conto réspon: “Kuring terang anjeun sibuk pisan, tapi saur anjeun henteu hoyong ngirim email ieu ka kuring. Sareng kuring hoyong ngawartosan anjeun supados anjeun tiasa ngirim ka jalma anu leres. "

Proofread unggal pesen

kasalahan anjeun teu lulus unnoticed ka panarima tina email Anjeun. Sarta, dumasar kana panarima, Anjeun bisa judged pikeun sanggeus rengse kitu.

Ulah ngandelkeun checkers mantra. Baca jeung reread mail anjeun sababaraha kali, preferably kalawan tarik saméméh ngirim.

Tambahkeun alamat surélék panungtungan

Ulah ngahaja ngirim surelek dugi geus réngsé nulis pesen na bener. Sanajan anjeun ngawalon pesen, geus wijaksana ngaleupaskeun alamat panarima terus selapkeun eta ngan lamun anjeun yakin yén suratna téh siap dikirim.

maca  Cara nulis kasimpulan profésional?

Pastikeun Anjeun tos milih panarima bener

Anjeun kedah ati-ati lamun ngetikkeun nami tina buku alamat anjeun dina garis ari "To". Gampang milih ngaran nu salah, nu bisaeun nyababkeun anjeun sareng jalma anu dikaitkeun surat ku kasalahan.

Anggo font klasik

Pikeun susuratan profésional, tetep fon anjeun, kelir jeung ukuran Palasik.

The Cardinal aturan: surelek anjeun kedah gampang maca pikeun batur.

Sacara umum, éta hadé ngagunakeun karakter of 10 atanapi 12 titik sarta gampang font maca, kayaning Arial, Calibri atanapi Times New Roman. Sedengkeun pikeun warna, hideung teh pilihan safest.

Tetep hiji panon on nada Anjeun

Ngan salaku guyonan anu leungit dina tarjamah, pesen anjeun bisa gancang jadi misinterpreted. Inget yen pasangan Anjeun teu boga cues vokal jeung ungkapan raray anjeunna bakal meunang kana sawala rupa pikeun nyanghareupan.

Ulah salah harti, urang nyarankeun Anjeun baca pesen anjeun kalawan tarik saméméh ngaklik Nepikeun. Upami ieu sigana teuas pikeun anjeun, ieu baris disada kasar ka nu maca.

Kanggo hasil nu pangsaéna, ulah nganggo kecap nu total negatip ("gagal", "bad" atanapi "neglected") teras nyarios "punten" sareng "hatur nuhun".