Nyitak Friendly, PDF & Email

 

Weelearn mangrupa platform Tangtu video online on kabeh jejer nu patali jeung ngembangkeun pribadi, well-mahluk, psikologi jeung atikan.

Ngadegna platform Weelearn

Dina 2010, Ludovic Chartouni ngamimitian maca buku ngeunaan téma pangwangunan. Kagum ku pamekaran pribadi, anjeunna sumanget ngeunaan buku khususna "Hirup bagja: psikologi kabagjaan" ku Christophe André.

Noting kebangkitan média video paralel dina Internet, manehna mutuskeun pikeun ngagabungkeun nu richness jeung struktur buku jeung dampak video. Kituna manehna dijieun di Paris (dina XV dinae Kabupaten) Weelearn platform na ku launching dua tantangan: kumaha carana innovate dina ngembangkeun pribadi pasar? Na kumaha ngayakinkeun ka pangarang pangalusna sangkan video latihan?

Opat warsih saterusna, Ludovic Chartouni bangga geus junun tantangan sarta cacah Boris Cyrulnik atanapi Jacques Salome diantawis personalities anu gawé bareng jeung platform na.

hiji tujuan na: ningkatkeun nyawa nasabah na!

Prinsip Weelearn

Megatkeun kana industri ngembangkeun pribadi, urang kungsi nimu konsép inovatif sabab aya loba loka anu nungkulan poko ieu. Dina urutan sukses dina game, urang kungsi nimu sudut aslina tina serangan. Ieu kumaha pamanggih sumping ka ngagabungkeun nu richness tina buku jeung dampak video.

Dina pasar jenuh latihan online tur tutorials sakabeh rupa, nya éta penting pisan pikeun manggihan hiji pendekatan anu nipu para nasabah poténsial. pilihan nu dipilih dipilih nyaeta nyadiakeun unggal video latihan di wewengkon wellness, ngembangkeun pribadi jeung psikologi jeung tilu imperatives:

  • Manggihan ka pangarang pangalusna dina widang maranéhanana,
  • Ngajukeun video terstruktur sarta kualitas profésional,
  • pakéan video bonus ieu, kuis na booklets dibéré bareng.

Saha nu Weelearn latihan?

Ka dulur! Saha wishing pikeun ngaronjatkeun kahirupan sapopoé sarta ngarasa leuwih alus!

The video latihan Weelearn bisa mangaruhan pancen sarerea, sakabeh umur tur sagala kategori sosial. Diantara loba jejer katutup, aya kabeungkeut unggal jeung dulur.

Pidéo na didesain sedemikian rupa sehingga tiasa diaksés ku sadayana. Upami éta memang ahli - masing-masing dina bidangna - anu ngiringan, aranjeunna diperyogikeun nganggo basa anu kahartos pikeun anu teu acan terang. Jargon khusus tangtosna dilarang.

maca  Diajar seneng-seneng sareng SKILLEOS, platform e-learning

The video latihan Weelearn oge for jeung sya anu meureun hoyong ngalatih staf maranéhanana di grup leutik atawa leuwih badag. Beuki loba pausahaan geus sadar yen ngembangkeun pribadi, wellness jeung psikologi henteu subjék nu eureun di hareupeun panto maranéhanana, tapi ieu isu anu mangaruhan aranjeunna. A staf senang mangrupakeun pribadi leuwih produktif. Ku kituna, sawatara pausahaan milih nawiskeun latihan karyawan maranéhna pikeun mantuan aranjeunna nungkulan sagala rupa masalah maranéhanana, sababaraha nu langsung patali jeung stress bisnis.

pangarang

Speaker mangrupakeun sakabeh ahli dina widang maranéhanana sarta anu dipikawanoh ku peers maranéhanana. Éta téh versed dina rekaman video, sabab biasa diomongkeun umum jeung alamat novices. Aranjeunna nyaho kumaha jadi learning to pituduh dédéngéan maranéhanana sarta, upami maranéhanana dipilih, nya eta pikeun pangaweruh maranéhanana, bakat maranéhanana, tapi ogé pikeun pangabisa maranéhna pikeun popularize aranjeunna.

Seleksi pangarang téh sakitu legana jawab kasuksésan Weelearn. pangadeg na, Ludovic Chartouni, weruh ogé sarta terus pilari pamaén anyar anu Kinérja sarta bakat bakal nyieun latihan video loba sukses kahareup na.

Naon eusi tina pidio tina Weelearn latihan?

The video nawiskeun pendekatan teoritis unggal sahiji palajaran katutupan. Aranjeunna chapitrées na potong modul pondok janten sampurna jelas tur digestible lalajo. Unggal Weelearn latihan ngagunakeun ahli jeung dosén di huma maranéhna.

realisasi nyaeta video dinamis keur ngahasilkeun dipikaresep tur tetep perhatian panuduh. Sora, grafik na téks anu dicampur pikeun ménta hiji hasilna pikaresepeun tur seru. The video ngagabungkeun dampak Gambar jeung struktur buku. spanduk téks study dina video rutin ngingetan ka titik utama disebutkeun ku nyeratna.

Unggal video ngandung bonus jeung kuis, AIDS visual ... keur learning ditingkatkeun.

The Weelearn tina jejer latihan

loka téh sampurna intuitif jeung anjeun bakal manggihan gampang. Sajaba search engine, Anjeun kudu di pembuangan anjeun hiji menu nu mere Anjeun kategori latihan, nyaéta:

  • Psikologi,
  • hirup profésional
  • Atikan sarta kulawarga
  • ngembangkeun pribadi,
  • Otong jeung organisasi
  • komunikasi
  • Sababaraha jeung seksualitas,
  • Kaséhatan jeung well-mahluk.
maca  Maxicours: rujukan tina bimbel mirah online

Ku ngadatangan unggal téma, anjeun manggihan rupa kursus patali.

Eusi pelatihan

Ku ngaklik dina tab Video rék, anjeun meunang sagala rinci latihan:

  • durasi nu
  • Dadaran pisan lengkep,
  • Hiji kecap ngeunaan ngarang,
  • Excerpt tina video,
  • The synopsis,
  • Ulasan kalawan judul unggal modul,
  • Pamanggih jalma nu geus diawaskeun latihan,
  • Indikasi pikeun masihan terang upami palatihan nawiskeun buklet, bonus, kuis ...

Ieu méré Anjeun mangrupakeun ide pisan jelas ngeunaan naon meuli.

Anjeun manggihan di handap kaca ti latihan nu dipikaresep dina seleksi video patali séjén anu dipikaresep ka anjeun teuing.

The sosialisasi ngeunaan video luar platform nu

Tujuan Weelearn nyaeta pikeun ngahontal panongton widest mungkin, anu video sadia dina platform of mitra maranéhanana sarta Groupon promotes latihan na sapanjang dunya Francophone.

Sajaba ti éta, siaran televisi dibawa dina string of kotak Free na Oranyeu.

pausahaan ageung diri acquiring sababaraha latihan jeung Weelearn kaasup Bouygues Telecom sarta Oranyeu jeung ngaran mung pangalusna dipikawanoh.

Ongkos of Weelearn

Weelearn.com nawarkeun sahiji katalog ngeunaan leuwih saratus kursus, terus ngembang. Pikeun € 19,90, anjeun mésér salah sahiji video ieu nu 1h panungtungan pikeun 2h30. Sakali kaala sipatna geuwat sadia kalawan streaming taya dina komputer (Mac atawa PC), tablet jeung smartphone.

Ieu kumaha ogé moal mungkin pikeun ngundeur tur sagala media digital, CD atawa konci USB, euweuh bakal disadiakeun.

Weelearn nawarkeun dua bungkusan langganan taya. Anjeun boga aksés ka sadaya kursus, nyaho yén éta nambihan unggal bulan. pembaharuan nyaeta otomatis, tapi lalanggan nu non-beungkeut, kalawan hiji klik, Anjeun bisa milih pikeun unsubscribe.

Langganan taya keur sabulan jumlah ka € 14,90 jeung sataun pinuh, nepi ka € 9,90 per bulan. Anjeun tiasa milih video single munggaran anjeun pikeun nguji jasa ieu, tapi lamun nyandak rasa, ti nu kadua, nu langganan bulanan geus pisan metot.

maca  Kumaha carana ngaronjatkeun LinkedIn na keureutan gampang jeung Video2Brain?

Naon nu bakal datang pikeun Weelearn?

Weelearn ditempo panongton na steadily nambahan. Pamaké anu mimitina katarik ka topik nu tangtu dipikaresep tur kasalempang. Kagoda ku rumus, aranjeunna milih latihan sejen sarta jadi satia kana platform nu.

Kituna Weelearn salawasna pilari pikeun ngembangkeun langkung isu anyar jeung dilegakeun katalog latihan na.

Tur upami Anjeun salah jadi panulis Weelearn?

Ieu naon nyadiakeun platform nu! Salawasna pilari eusi metot jeung enriching anyar, Weelearn tetep kabuka pikeun proposal sagala.

Mun anjeun anu palatih, psikolog, pangarang atawa ahli dina aréa husus, anjeun tiasa ngahubungan platform Weelearn anu sok pilari papanggih jalma anu pelengkap katalog latihan na.

Ieu kedah tangtu maneh papanggih tangtu waé. Anjeun kudu gaduh kaahlian kuat tur pangalaman euyeub dina hiji atawa leuwih wewengkon patali kaséhatan, wellness, ngembangkeun pribadi, profésional, psikologi atawa atikan. Anjeun kudu sampurna ngadalikeun topik anjeun sarta jadi ahli dina widang Anjeun.

Sadaya karya tambahan anjeun ngajawab dina kahadean anjeun. Anjeun bisa geus dipigawé ceramah pikeun masarakat umum, profésional atawa publik salaku bagian tina hiji campur dina bisnis. Anjeun bisa geus diédit ku imah serius sarta dipikawanoh.

Anjeun kudu bisa nyiapkeun terstruktur sarta latihan diaksés ka sadaya. Anjeun kudu nyaho maneh ka publik anu henteu terang subjek anjeun sarta popularize kecap anjeun. Weelearn téh ati nu na latihan kacida kabetot sarerea, tanpa bedana.

Kabéh elemen beurat ti CV anjeun bakal ngidinan Anjeun pikeun ilubiung dina petualangan di Weelearn. Tangtu, nu peryogi anu sampurna nyaman ngobrol rupa pikeun kaméra a na ka panongton.

Ayeuna anjeun terang sagalana ngeunaan Weelearn sarta anjeun bisa didatangan website maranéhanana pikeun ngotektak katalog maranéhanana jeung lalajo excerpts tina pidio kana masihan anjeun mangrupakeun ide beton tina naon nu nawaran platform.