Nyitak Friendly, PDF & Email

Nalika netep di Perancis, muka rekening bank paling sering janten léngkah anu diperyogikeun. Henteu leres-leres mungkin hirup tanpa éta: penting pikeun nampi artos, mundur atanapi mayar produk jeung jasa ... Di dieu aya sababaraha tips pikeun muka rekening bank di Perancis sarta milih bank.

Perancis Bank keur Luar

Naha urang dipindahkeun ka Perancis pikeun diajar atawa gawe, muka rekening bank anu penting. Léngkah butuh waktu, tapi pisan mangpaat pikeun maranéhanana anu hayang tetep keur bulan atanapi taun dina taneuh Perancis.

Asing residing di Perancis ogé kedah muka rekening bank. Loba milih giliran bank pikeun asing kusabab biaya murah. Memang tetep buka rekening na di nagara na tiasa kaputusan ongkosna mahal tur unhelpful.

Panjang tetep di Perancis geus decisive keur pilihan tina tawaran sarta bank. warga asing moal diarahkeun ka arah bank atawa kauntungan anu sarua lamun maranehna geus rencanana tetep leuwih atawa kurang ti sataun dina taneuh Perancis.

kaayaan keur muka rekening di bank Perancis

Jalma anu keukeuh muka rekening bank sakumaha Kawarganagaraan asing kedah nampilkeun hiji ID poto resmi. Sangkan bisa paspor a. dokumén lianna ngabuktikeun identitas ngalamar urang bisa jadi dipénta. Ieu lumangsung utamana mun eta teu bisa atawa kudu balik fisik agénsi (bank online, contona). jalma kudu hiji sawawa tur teu matak dicaram bank.

maca  Kumaha pakansi dibayar dianggo?

Bukti (menerkeun alamat padumukan di Perancis) ogé bakal dipénta. Dokumén tangtu menerkeun kaayaan kauanganana sapertos kontrak padamelan atanapi buktina penghasilan ogé tiasa diarepkeun. Bank Perancis jarang ngawasa overdraf dina rekening bank ieu.

Buka rekening bank periode leuwih sataun

Banks ayeuna tiasa tradisional jeung kituna fisik, atanapi pinuh digitized sakumaha dina kasus bank di garis. nawaran disebut béda jeung kudu salawasna dibandingkeun.

bank Tradisional Perancis

Pikeun warga asing, cara panggampangna nyaeta biasana neangan nasehat ti bank Perancis tradisional, utamana lamun manehna henteu minuhan kriteria dipiharep ku bank online. Jalma wishing pikeun muka akun bank kudu reside di Perancis, teu ngan jadi aya pikeun pariwisata.

Tepi utama operasi di Perancis Societe Generale, BNP Paribas, Kredit Agricole, kiridit Mutuel atanapi HSBC téh sadayana bank nu bisa dipénta ku Kawarganagaraan asing. Kantun buka langsung agénsi ID ogé bukti idéntitas jeung panghasilan tiasa cukup pikeun muka akun bank.

Banks online

Naon uninga ngeunaan bank online nyaeta aranjeunna biasana merlukeun yén palanggan ngabogaan tulang iga ti bank Perancis. Hal ieu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun pariksa identitas wadah sarta ngajaga ngalawan panipuan. Unggal jalma anu wishes pikeun muka akun bank di Perancis kudu kahiji geus fisik dilongok bank Perancis. Mun nasabah teu boga akun, Anjeun mimitina kudu giliran bank Perancis fisik pikeun muka munggaran. Ieu lajeng bakal bébas menta hiji bank online pikeun ngaganti.

maca  Santunan jeung cuti maternity

Asing residing di Perancis pikeun digawe atanapi neruskeun studi maranéhanana bakal tiasa ngahurungkeun ka bank Perancis online. Éta anu idéal pikeun Kawarganagaraan asing sakumaha aranjeunna cheapest. Kalobaannana nawiskeun nawaran bébas tur nampa klien sadaya nationalities sakumaha aranjeunna bisa menerkeun domicile maranéhanana di Perancis.

Bank online biasana ngagaduhan sababaraha kaayaan, sanaos sababaraha langkung langkung beurat tibatan anu sanés. Paling sering, palanggan kedah umur légal, cicing di Perancis sareng ngagaduhan dokumén pendukung (idéntitas, domicile sareng penghasilan). Bank online ieu nyaéta: Fortuneo, ING Direct, Monabanq, BforBank, Hello Bank, Axa Banque, Boursorama…

Muka rekening bank di kirang ti sataun

Ieu paling sering siswa, sarta santri Erasmus datang ka Perancis pikeun sababaraha bulan. kituna ieu Kawarganagaraan asing anu néangan bank Perancis sahingga maranehna muka hiji akun tur biaya tabungan bank (komisi Ngahindarkeun transisi ti nagara deungeun). Memang pikeun siswa ieu, waragad keur bayaran na withdrawals anu jadi luhur nu aranjeunna kedah muka rekening bank domiciled di Perancis.

Tepi online teu nawiskeun diadaptasi kana solusi Kawarganagaraan ieu. bank Tradisional mangrupakeun solusi pangalusna pikeun muka akun bank lamun tetep URANG SUNDA ti sataun.

Buka rekening bank di Perancis nalika residing mancanagara

Asing anu henteu nyicingan di Perancis mungkin kedah nyandak kaluar rekening bank di Perancis. Tepi online teu nawiskeun tipe ieu tawaran. Loba bank Perancis tradisional ogé nampik muka rekening ieu. Ieu daun sababaraha pilihan.

maca  Diajar parios garis payslip anjeun

Anu mimiti nyaéta giliran bank tradisional pikeun urang asing. Sababaraha nampi palanggan anu henteu cicing di Perancis. Online, ngan ukur hiji anu ngamungkinkeun sareng éta HSBC. Éta ogé tiasa angkat ka cabang sareng ngahubungi Société Générale atanapi BNP Paribas. Caisse d'Épargne sareng Crédit Mutuel ogé tiasa dideukeutan.

Tungtungna, solusi terakhir sayogi pikeun warga asing: nyaéta bank N26. Éta bank Jérman anu ngalegaan ka sababaraha nagara. Pikeun ngalanggan, anjeun kedah cicing di salah sahiji nagara di handap ieu: Perancis, Jérman, Irlandia, Austria, Spanyol, Italia, Bélgia, Portugal, Finlandia, Walanda, Latvia, Luksemburg, Lituania, Slovenia, Slowakia, Éstonia sareng Yunani . Upami éta RIB Jérman, hukum diskriminasi perbankan anu épéktip di Éropa maréntahkeun lembaga Perancis nampi éta. Pilihan ieu tiasa ngabuktikeun janten pikaresepeun dina seueur kaayaan.

dicindekkeun

Buka rekening bank di Perancis bisa sigana pajeulit. Sanajan kitu, prakték ieu condong jadi disederhanakeun leuwih taun, hususna keur asing. bank Perancis boga kawajiban uninga konsumén maranéhanana. Aranjeunna coba nyieun éta solusi basajan pikeun muka akun maranéhanana mancanagara.