Anggota ngan saukur anggota kontrak asuransi atawa kontrak bank, langganan nu dimaksud boga saham di pausahaan. Tangtosna, anggota kedah ngalanggan asuransi atanapi bank silih atanapi bahkan lembaga keuangan silih. Ku alatan éta, anu nganut bakal boga atawa meunang naon anu disebut nomer anggota ! Naon éta ? Dimana mendakanana? Waleran!

Naon nomer anggota sareng dimana abdi tiasa mendakanana?

Sakumaha didadarkeun di awal, anggota, nya éta anu taat kana kontrak asuransi atawa disebut kontrak bank mutualis atanapi koperasi. Bank silih sual umumna:

Anjeun bakal geus dipikaharti ogé, pikeun pikeun jadi anggota, Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngalanggan bank koperasi, ngan dina kasus khusus ieu anjeun janten anggota. Anggota henteu ngan hiji nasabah, tapi ogé ko-boga ngadegna.

Ayeuna pikeun Panggihan dimana nomer anggota anjeun, ngan ukur ningali dokumén di handap ieu:

  • stiker mobil atawa kartu héjo;
  • béwara béakna;
  • sertipikat asuransi;
  • dina aplikasi kaanggotaan kaséhatan anjeun;
  • dina spasi online pribadi Anjeun.

Kadé ngantebkeun éta pikeun milarian nomer anggota anjeun, gumantung kana bank silih atanapi koperasi anu anjeun pilih.

maca  Naon kalemahan pikeun anggota Crédit Agricole?

Naha janten anggota bank anjeun?

Ieu kudu ngomong yén janten anggota bank anjeun boga loba kaunggulan! Ku jadi anggota, anjeun leuwih ti saukur customer a. Mimiti, anjeun gaduh saham, tangtosna, éta sadayana gumantung kana sabaraha anjeun investasi.

Punten dicatet yén saham anu anjeun kéngingkeun di bank anjeun pikeun jadi anggota boga pancen nganggur teu jeung kabeungharan ahirna diala, saprak nilai saham teu robah nurutkeun pasar. Di sisi séjén, salaku anggota, anjeun meunang kauntungan tina:

  • kerangka pajeg nguntungkeun, nu ngan saukur ngandung harti yén anjeun lega tina loba pajeg;
  • sadaya inpormasi utama ngeunaan kamajuan sareng kamajuan gerakan perbankan anu bakal datang;
  • aksés langsung kana sagala hal anu patali jeung operasi bank, proyék financed, manajemén dana, jsb. ;
  • partisipasi dina rapat umum bank sorangan sahingga nyieun sora anjeun uninga. Sagalana dipigawé ngaliwatan sora jeung dimana anjeun boga kamungkinan pikeun ngalebetkeun proyék jeung saran;
  • ongkos preferential on produk béda, komo deui, anjeun bakal boga kasempetan pikeun kauntungan tina loba reductions di waragad dina lampah tangtu.

Ku jadi anggota di jantung bank Anjeun, éta sinonim jeung nawaran husus tur nguntungkeun!

Dimana mendakan nomer anggota dumasar kana jinis bank silih?

Di Macif, éta gampang pisan manggihan nomer kaanggotaan Anjeun. Kanyataanna, éta tiasa dipendakan dina:

  • dina stiker mobil anjeun;
  • béwara anjeun béakna;
  • kaayaan husus Anjeun;
  • aplikasi anjeun pikeun kaanggotaan kaséhatan.
maca  Naha éta saé gaduh kartu anggota Crédit Agricole?

Sumawona, upami anjeun hoyong nyambung ka daérah palanggan anjeun, contona, ka MAIF, éta saderhana, anjeun ngan ukur kedah ngetik nami pangguna anjeun (alamat email anjeun contona) atanapi anjeun. nomer anggota anu diwangun ku 7 digit jeung 1 hurup. Nomer kaanggotaan MAIF anjeun tiasa dipendakan dina béwara béakna anjeun atanapi kartu héjo anjeun.

Tungtungna, anjeun kedah terang étaku jadi anggota, anjeun henteu kedah nyiptakeun rohangan pribadi anjeun, anjeun ngan ukur kedah ngalebetkeun nami pangguna sareng kecap konci anjeun. Upami anjeun leungit atanapi hilap kecap konci anjeun, klik waé "sandi hilap" sareng anjeun parantos réngsé!

Ayeuna anjeun terang kumaha carana manggihan nomer anggota Anjeun, naha anjeun kalawan kiridit silih, Caisse d'Epargne atanapi CASDEN.