Nyitak Friendly, PDF & Email

gambaran

Wilujeng sumping di kursus ieu dina "Ngadamel toko Shopify anjeun di Dropshipping".

Dina ahir palatihan ieu, anjeun bakal sampurna ngawasaan lingkungan Shopify sareng anjeun bakal tiasa ngawangun toko ti A dugi ka Z ngamungkinkeun anjeun ngadamel penjualan munggaran anjeun. Kuring film layar kuring jeung pituduh Anjeun ngaliwatan unggal hambalan.

Ti nyiptakeun toko, kana konfigurasi, ngalangkungan produk sareng desain toko anjeun, sadayana dijelaskeun sacara rinci.

Kursus anu saé pikeun anu ngamimitian:

  1. Henteu diperyogikeun katerampilan téknis
  2. Uji coba Shopify 14 dinten ditawarkeun
  3. Entong miceunan waktos anjeun sareng langsung ka titik

Tujuan tina kursus ieu nyaéta pikeun ngijinkeun saha waé pikeun nyiptakeun toko di handapeun Shopify sareng ngamimitian ngumpulkeun penjualan anu munggaran.

maca  Séktor profésional sareng jaringan bisnis komitmen kana Kontrak Akad Nikah Pemuda