Nyitak Friendly, PDF & Email

 

Dina bidang profesional, tingkat éjahan minimum diperyogikeun. Bahasa gaya SMS jauh ti ditampi bahkan antara kolega sareng khususna dina file anu sénsitip. Maka penting pikeun usaha dina nyerat anjeun. Upami anjeun henteu kersa janten korban kasieun éjahan anjeun. Hésé pikeun saha waé, koki, klien, pikeun nyandak anjeun sacara serius. Upami surélék anjeun sacara sistematis dieusian ku kasalahan sareng nyeri ngahontal tingkat CM2.

Kumaha ningkatkeun tingkat éjahan anjeun?

Pikeun ningkatkeun tingkat éjahan anjeun kalayan tujuan kasalahan nol. Sababaraha cara anu dimungkinkeun sareng tangtosna gumantung kana waktos anu anjeun rela bakti. Sababaraha mésér Beshrelle sareng latihan anu dipikaresepna nyaéta dikte, sapertos Bernard PIVOT. Upami, sanaos kahoyong anjeun ngawasaan éjahan anjeun, anjeun henteu mikir anjeun tiasa ngeusian sela ku cara kieu. Coba aplikasi sapertos Proyék Voltaire, Orthodidact, Orthofolie. Ieu cara anu langkung pikaresepeun pikeun mempermudah diajar anjeun.

Sababaraha tips pikeun ngalacak kasalahan éjahan.

Hal kahiji anu kedah dilakukeun upami anjeun hoyong ngirangan jumlah kasalahan éjahan anjeun. Éta pikeun ngabuktikeun sacara sistematis téks anjeun nganggo spell checker. Di sisi anu sanésna, tong hilap yén éta téh robot sareng éta henteu 100% dipercaya.
Malah pamaca anu mayar sapertos Cordial pro atanapi Antidote tiasa sono kasepakatan atanapi kasalahan grammar. Tapi henteu bisa dipungkir yén aranjeunna bakal ngabantosan anjeun pisan dina ningali tipeu, muhun, jamak. Pamakéan feminin atanapi panggunaan tungtung anu salah. Éta ogé cara anu paling saé pikeun éja unggal kecap kalayan leres.

maca  Nengetan pesen henteuna dina kotak surat anjeun

Pikeun tulisan anu ampir teu tiasa dibahas.

Kaseueuran jalma anu bakal maca email anjeun, laporan anjeun atanapi surat anjeun. Aranjeunna moal merta janten spesialis anu tiasa ngadeteksi kasalahan éjahan sakedik. Ku sabab kitu sateuacan ngamimitian diajar anu taliti ngeunaan susunan aturan anu dikenal ngeunaan éjahan sareng tata basa Perancis. Fokus kana kasalahan-kasalahan sakedik anu dilakukeun unggal dinten. Kasalahan anu pastina bakal balikkeun gambar négatip pikeun anjeun. Batur anu teu maca deui sareng anu teu gaduh waktos diajar nyerat atoh. Sareng tangtosna upami anjeun henteu dianggap serius éta tiasa mangaruhan kana karir anjeun.

Ningkatkeun tingkat éjahan sareng kaparigelan anjeun dina basa Perancis

Dina kontéks propésional, éjahan mangrupikeun asét penting. Nanging, papanggihan deui aturan éjahan kedah réngsé. Pamakéan kosa kata sareng nada anu merenah dina sadaya kaayaan teu kedah dianggurkeun. Mangrupikeun kalimat, sampurna dina éjahan, konjugasi. Tapi dimana anu resmi dianggo, dimana anu resmi kedahna dianggo. Ogé mangrupikeun kagok anu ngagaduhan kakuatan pikeun ngarugikeun anjeun. Jalan pikeun nyerat anu épéktip sareng sampurna henteu gampang. Tapi upami anjeun nyandak éta, éta bakal nyandak anjeun ka jangkung hébat.

Ieu mangrupikeun serangkaian video pondok anu bakal ngabantosan anjeun ngamimitian ayeuna. Saatos nonton aranjeunna dina waktos anu anjeun lakukeun, kuring ngajamin yén anjeun bakal parantos maju pisan, tingkat éjaan.