Print Friendly, PDF & Email

Apa sampeyan pengin miwiti kursus latihan, nanging sampeyan ora ngerti kepiye? Nalika proyek profesional beda-beda (pelatihan ulang, nganyari lan entuk katrampilan, lsp), pitakon tartamtu kudu takon sadurunge miwiti latihan. Mangkene tips kanggo miwiti wiwitan sing apik.

Luangake wektu kanggo mikir

Gagasan latihan maneh wis dilakoni nganti pirang-pirang wulan? Apa sampeyan seneng karo tugas sampeyan, nanging pengin tanggung jawab liyane? Bubar dipateni, apa sampeyan pengin nambah senar anyar ing busur sampeyan? Saben profil lan saben kahanan unik. Nanging, sadurunge miwiti proses latihan, kudu luwih dhisik wektu kanggo mikirake supaya bisa ngerti katrampilan lan kekarepan, nanging uga kudu mriksa pasar kerja lan dhaptar sektor sing lagi direkrut. Banjur sampeyan bebas ngarahake penilaian profesional utawa Dewan Pengembangan Profesional (CEP). Utawa, yen sampeyan dadi pencari kerja, njupuk Skills Professional and Penilaian Kemampuan (ECCP) utawa dhaptar ing lokakarya ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Soft skills kanggo salespeople