Print Friendly, PDF & Email

Kanthi kurungan, langkah-langkah kesehatan sing ditindakake, karyawan wis nglumpukake voucher panganan, amarga ora bisa digunakake.

Kanggo ndhukung restaurateurs lan nyengkuyung wong Prancis ngonsumsi ing restoran, wiwit tanggal 12 Juni 2020, Pamrentah ngeculake aturan panggunaan voucher. Pangaturan kasebut bakal rampung tanggal 31 Desember 2020.

Nanging, ing rilis pers tanggal 4 Desember 2020, Menteri Ekonomi, Keuangan lan Pamulihan ngumumake yen langkah-langkah kanggo ngendhokke syarat-syarat panggunaan voucer panganan bakal ditambah nganti tanggal 1 September 2021.

Keputusan sing diterbitake tanggal 3 Februari 2021, negesake komunikasi menteri kasebut. Nanging ati-ati, langkah-langkah pelonggaran ditrapake nganti 31 Agustus 2021.

Voucher restoran: validitas voucher taun 2020 (art. 1)

Intine, voucher panganan mung bisa digunakake kanggo mbayar panganan ing pamilik restoran utawa toko buah lan sayuran sajrone taun kalender sing diarani lan suwene rong wulan wiwit tanggal 1 Januari taun candhake (Labor Code, seni. R. 3262-5).

Iki tegese voucher panganan 2020 ora bisa digunakake maneh sawise 1 Maret 2021. Nanging…

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  ANSSI setya ningkatake kedaulatan digital EU sajrone PFUE