Protokol nasional: jarak sosial sing anyar

Keputusan, diterbitake tanggal 28 Januari 2021 ing Koran resmi, ditinjau jarak sosial sing kudu dihormati nalika wong ora nganggo topeng.
Jarak fisik iki saiki wis tetep 2 meter ing kabeh papan lan ing kabeh kahanan. Protokol nasional mula wis diowahi.

Dadi, ing perusahaan kasebut, karyawan kudu ngormati, yen ora nganggo topeng, jarak paling ora 2 meter saka wong liya (karyawan liyane, pelanggan, pangguna, lsp). Yen jarak sosial 2 meter iki ora bisa dihormati, nganggo topeng iku wajib. Nanging ati-ati, sanajan nganggo topeng, jarak fisik kudu dihormati. Paling sethithik sak meter.

Sampeyan kudu ngandhani karyawan babagan aturan jarak adoh sing anyar kasebut.

Ing kamar lemari, sampeyan mesthekake yen jarak fisik uga dihormati, paling ora siji meter ana gandhengane karo topeng. Yen kudu nyopot topeng, protokol menehi conto mandi, karyawan kudu ngormati jarak 2 meter ing antarane.

Protokol nasional: topeng "masarakat umum kanthi filtrasi luwih saka 90%"

Nganggo topeng mesthi diwajibake

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Eksperimen CyberEnJeux: luwih saka 300 siswa sing dilatih babagan keamanan siber kanthi nggawe game