Print Friendly, PDF & Email

Mobilitas internal: strategi apa, sistem dhukungan apa?

Apa rencana karyawan sampeyan minangka asil saka pilihan pribadi utawa prentah profesional, keputusan kasebut ora netral lan bisa uga didhukung. Lan yen mobilitas internal minangka bagean integral saka misi sumber daya manungsa minangka elemen utama kebijakan GPEC, kesuksesan kasebut gumantung saka keterlibatan manajemen. Dadi, wong-wong sing mriksa (utawa "tinjauan personel"), sing kalebu pertukaran antarane manajemen lan departemen SDM, penting banget. Iki ngidini visi global babagan bakat perusahaan lan enggo bareng sing efisien:

inventaris pangembangan internal sing bakal diantisipasi; rencana komunikasi sing cocog; pangukuran risiko; identifikasi bakat sing mbukak kanggo proyek mobilitas.

Langkah-langkah ing ngisor iki kalebu, ing adaptasi rencana pangembangan katrampilan, sing bisa ditambahake rong piranti terkenal ing konteks mobilitas internal:

penilaian katrampilan: kaya sing diarani jenenge, sampeyan bakal ngidini sampeyan nganyari kabeh katrampilan karyawan sing bisa dikepengini, nanging uga bisa ngasilake gegayuhan lan, bisa uga cocog karo

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Apa aku duwe hak kanggo menehi slot wektu kanggo karyawan kanthi paket sedina?