Ing kursus iki, sampeyan bakal nemokake dhasar babagan prospek LinkedIn lan Penjualan Sosial.

Kanthi miwiti presentasi cepet saka jaringan sosial, sampeyan bakal ngerti sebabe jaringan B2B nomer 1. Sampeyan uga bakal ngerti sebabe database prospek kualitas apik banget sing ora bisa ditemokake ing papan liya.

Sawise sampeyan ngerti dhasar, sampeyan bakal sinau carane nggawe lan ngotomatisasi kampanye prospek kanthi nggunakake Sales Navigator (versi Premium LinkedIn) utawa kanthi nggoleki telusuran gratis.

Sampeyan banjur bakal otonom kanggo ngetrapake strategi prospek ing LinkedIn. Kunjungan profil, undhangan lan ngirim pesen, kabeh iki bakal otomatis.

Tinimbang mbuwang dina-dina kanggo nggoleki, sampeyan mung bakal nglampahi ...

Terusake Pendidikan Gratis ing Udemy→

maca  Ekonomi sosial lan solidaritas