Print Friendly, PDF & Email

Wiwit krisis kesehatan diwiwiti, panjaluk mandeg kerja mandheg. Tambah sing diterangake kanthi nyebarake kahanan masalah. Ing limalas dina, luwih saka yuta diwenehake, nanging ora amarga lara, miturut Dana Asuransi Kesehatan Nasional (Cnam). Panjaluk kasebut diwenehake saka wong tuwa sing kudu ngurus anak-anake amarga sekolah ditutup, saka wong sing duwe kesehatan sing ringkih sing kudu ngisolasi awake dhewe, saka wanita hamil sing lagi hamil trimester kaping telu.

Kanggo nggampangake pamrosesan panjaluk, Asuransi Kesehatan bakal mbukak alamat email sing khusus kanggo manajemen stoppage kerja kertas sing bakal ngidini ngirim kabeh dokumen pendukung, sinau Capital. Layanan kasebut kudu kasedhiya ing saindenging negara ing pungkasan minggu. Pemegang Kebijakan bakal dilaporake langsung dening dana. Perhatian, jaga sing asli kanthi asli: Asuransi Kesehatan bisa uga menehi presentasi nalika pamriksa.

Cekake wektu pangolahan

Saiki, sampeyan bisa njaluk panjaluk cuti lara kanthi online liwat tele-service wara-wara.ameli.fr  (prosedur khusus kanggo wong tuwa sing kudu njaga anak lan wong sing duwe risiko)

maca  Adwords: nemokake lan nambah