Print Friendly, PDF & Email

Kepiye Ornela, ibune sing dinamis umur 33 taun sing manggon ing cedhak Rungis, bisa pindhah saka Status Seeker dadi Asisten SDM sajrone setaun? Nalika entuk gelar diploma saka IFOCOP, lan ngatur kulawargane tanpa isin finansial? Cara paling gampang yaiku takon marang dheweke.

Ornela, sampeyan miwiti taun kanthi kuat, amarga nalika wawancara iki sampeyan lagi wae kerja dadi Asisten SDM!

Pancen, lan aku seneng banget (mesem). Iki mung nambah kapercayan yen aku milih sing tepat kanthi miwiti latihan profesional liwat latihan.

Sampeyan melu kursus pelatihan Asisten HR karo IFOCOP. Nanging jagad profesional apa sampeyan teka? Lan apa jalur latihan awal sampeyan?

Wiwitane aku predestined kanggo sektor pariwisata. Sawise BAC umum, aku uga nate nindakake BTS babagan penjualan lan produksi pariwisata, sing sayang aku ora duwe kesempatan kanggo validasi, sawise owah-owahan ing urip pribadi sing nyebabake aku ninggalake Normandia asli. Kanggo wilayah Paris. Sing penting banget yaiku golek gaweyan

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Apa perjanjian kolektif sing nyedhiyakake bathi gaji kanthi retroaktif ditrapake kanggo karyawan sing dipecat sadurunge mlebu?