Print Friendly, PDF & Email

Ing wektu nalika institusi Eropa ngupaya keseimbangan geopolitik anyar, nalika janjian presiden institusi Eropa utama wis dadi pusat sawetara minggu, apa kita kepengin weruh apa sing kita ngerti babagan institusi kasebut?

Ing urip profesional kaya ing urip pribadi, kita tambah akeh ngadhepi aturan sing diarani "Eropa".

Kepiye aturan kasebut ditetepake lan diadopsi? Kepiye institusi Eropa sing mutusake pakaryan iki?

MOOC iki nduweni tujuan kanggo njlentrehake apa institusi Eropa, kepiye lair, cara kerjane, hubungane karo saben liyane lan karo saben Negara Anggota Uni Eropa, mekanisme pengambilan keputusan. Nanging uga cara saben warga lan aktor bisa pengaruh, langsung utawa liwat wakil (MEPs, pemerintah, aktor sosial), isi kaputusan Eropah, uga obat sing bisa ana.

Kaya sing bakal kita deleng, institusi Eropa ora adoh, birokrasi utawa opaque kaya gambar sing asring ditampilake. Dheweke kerja ing tingkat kanggo kapentingan sing ngluwihi kerangka nasional.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kalender | Pandhuan Lengkap saka A nganti Z