Print Friendly, PDF & Email

Kanggo nggabungake aplikasi sing apik kanggo IUT, sampeyan butuh wektu, pamikiran, lan saran sing apik… Disaranake sampeyan nambah file kanthi ngetutake 4 minggu mooc iki, kanthi kecepatan 30 menit saben minggu.

format

Wis dirancang kanggo adaptasi kanggo kabeh kabutuhan: sampeyan bisa isi dhewe karo 30 menit minggu, utawa nglampahi wektu liyane ana; sampeyan mung bisa nonton video lan nindakake utawa ora kegiatan lan kuis sing ditawakake; kita bisa nggunakake kanggo pindhah lan rembugan ing forum karo calon liyane, karo mahasiswa wis ing IUT, utawa malah takon kanggo guru, sing kabeh bagéan saka tim moderasi kita.

Ing cendhak, saben wong bisa nindakake kursus dhewe ing MOOC, lan digunakake minangka kepelatihan khusus utawa minangka JPO raksasa.

maca  Pakaryan: apa perusahaan bisa nglarang nyandhang jenggot kanthi konotasi agama?