Print Friendly, PDF & Email

Undhang-undhang "Masa depan profesional" menehi sumbangan lan biaya tambahan bisa dibayar dening perusahaan kanggo CPF karyawan. Utamane, kontribusi korektif lan tambahan sing diwenehake ing perjanjian perusahaan, lsp.

Ma Caisse de depots et consignations ngembangake platform kanggo kontribusi sing saiki, perusahaan uga bisa nambah CPF kanthi jumlah sing bakal diarahake menyang proyek pelatihan khusus kanggo kebutuhan perusahaan lan karyawane.

Perusahaan kepegawaian aktif wis bisa nindakake staf "aktif" wiwit tanggal 3 September 2020, kudu dielingi yen ora ngidini mbayar dhuwit utawa ngarahake dhuwit menyang kursus latihan tartamtu kanggo karyawan kasebut. Ing pungkasan Desember 2020, udakara 1 perusahaan nggunakake sistem iki kanggo 800 ahli waris lan total endowmen udakara udakara 4 yuta euro.

Papat jinis endowmen: Endowmen sukarela: kanggo melu mbiayai proyek pelatihan utawa kanggo nambah “anggaran pelatihan” para karyawan supaya bisa latih. Hak tambahan: ngetrapake perjanjian kolektif kanggo nyedhiyakake panganan sing luwih disenengi. Hak korektif: mbayar € 3 hak korektif sing ana gandhengane karo wawancara profesional. Kewajiban iki ditrapake

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Informasi lan pencegahan kunjungan medis