Print Friendly, PDF & Email

Rapat wengi pungkasan karo mitra sosial, Perdana Menteri, Jean Castex lan Menteri Tenaga Kerja, Pakaryan lan Integrasi, Elisabeth Borne, ngandhani yen level dhukungan kanggo kontrak magang ora bakal mudhun. ora ing wiwitan taun ajaran 2021. Ing jaman krisis iki, Pamrentah kanthi tekad bakal nindakake kabeh kanggo njaga dinamika pembelajaran sing apik.

Lulus ing taun 2018, undang-undang kanggo kebebasan milih masa depan profesional wis mbenakake banget sistem magang ing Prancis, kanthi nyuda kendala nggawe CFA, kanthi ngirim dana menyang cabang profesional lan adhedhasar dhukungan finansial kanggo saben kontrak magang. Minangka asil saka reformasi iki, magang wis ngrambah level rekor ing taun 2019 lan dinamika taun 2020 ing level sing padha amarga bantuan sing dikepungake dening rencana "1 wong enom, 1 solusi".

Dinamika iki duweni pengaruh nambah pengeluaran kanggo njupuk kontrak sing, ditambah karo penurunan sumber daya amarga krisis kesehatan - kontribusi adhedhasar tagihan upah - nyumbang kanggo ngrusak saldo finansial. saka Prancis Compétences.

Sawise iku ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  03| Kepiye carane nggawe panjaluk proyek profesional menyang majikan sampeyan?