Print Friendly, PDF & Email

Meh saben dina media nyebarake asil survey babagan kesehatan: survey babagan kesehatan wong enom, babagan patologi kronis utawa akut tartamtu, babagan prilaku kesehatan ... Apa sampeyan pengin ngerti cara kerjane?

The PoP-HealtH MOOC, "Investigating health: How does it work?" bakal ngidini sampeyan ngerti carane survey iki dibangun.

Kursus 6 minggu iki bakal ngenalake sampeyan kabeh tahapan saka konseptualisasi nganti nindakake survey, lan utamane survey epidemiologis deskriptif. Saben minggu bakal ditrapake kanggo periode tartamtu ing pangembangan survey. Langkah kapisan yaiku mangerteni tahap pembenaran tujuan investigasi lan definisi, banjur tahap ngenali wong sing bakal diselidiki. Katelu, sampeyan bakal nyedhaki konstruksi alat koleksi, banjur pilihan metode koleksi, yaiku definisi panggonan, carane. Minggu 5 bakal dikhususake kanggo presentasi implementasine survey. Lan pungkasane, minggu kepungkur bakal nyorot tahapan analisis lan komunikasi asil.

Tim pendidikan papat pamicara saka Universitas Bordeaux (ISPED, Inserm-University of Bordeaux U1219 pusat riset lan Ilmu Pendidikan UF), diiringi profesional kesehatan masyarakat (ahli lan manajer survey) lan maskot kita "Mister Gilles", bakal nindakake kabeh. kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti data survey sing sampeyan temokake saben dina ing koran lan sing sampeyan uga wis melu.

Thanks kanggo ruang diskusi lan panggunaan jaringan sosial, sampeyan bakal bisa sesambungan karo guru lan siswa. .

maca  Apa aku duwe hak kanggo nyuda pirang-pirang dina cuti mbayar sing dipikolehi amarga jam kerja ora sajrone kerangka kegiatan parsial?

Terusake maca artikel ing situs asli →