Print Friendly, PDF & Email

Pensiun progresif ngidini sampeyan terus kerja part-time lan miwiti nampa bagean pensiun. Yen wektu kerja sampeyan tetep ing dina sing tetep, sampeyan saiki duwe hak, kaya karyawan sing durasine tetep ing jam, yen sampeyan umure luwih saka 60 taun, lan paling ora 150 kuartal nyumbang. Sistem iki uga ditemtokake kanggo karyawan sing wektu kerja ora bisa ditetepake, lan kanggo pegawe dhewe.

maca  Pakaryan kula kepeksa kerja sajrone nganggur sawetara: apa sing kudu ditindakake?