Print Friendly, PDF & Email

We marang sing: kanggo inovasi sampeyan kudu miwiti saka idea amba? Iki salah, DIY sethitik bisa cukup lan pungkasanipun mimpin kanggo proyek gedhe. Kita marang sampeyan: kanggo inovasi, sampeyan kudu kreatif; sing mung sawetara individu? Iki salah, intelijen kolektif ana lan malah iki sing dadi ciri pikiran manungsa. Apa sampeyan wis dikandhani manawa kanggo nggawe inovasi sampeyan kudu njupuk risiko? Ora kabeh, kadhangkala kanthi ngupayakake nyilikake risiko sing nggawe inovasi gedhe. Kanggo nggawe inovasi, sampeyan butuh diploma? Kosok baline, para inovator maneka warna, asale saka kabeh asale. Dadi, kepiye sampeyan nggedhekake wong liya kanggo ngembangake ide sampeyan? Kepiye carane miwiti saka ide lan ngembangake? BY DIY! Bukak kit inovasi, nyusun ulang proyek sampeyan nggunakake sawetara alat sing ditawakake, entuk inspirasi saka aktor saksi sing wis digerakake kanggo sampeyan. Nyatane, alesan kaya ing DIY, sampeyan duwe ide lan alat ... Dadi miwiti! Aja mandheg dhewe, manfaatake intelijen kolektif sing bisa ngubengi sampeyan. Aja ngrancang, nggoleki, nyoba, bali, miwiti maneh!

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Saka karyawan nganti manajer bisnis: temokake perjalanan Thierry sing nggumunake