Print Friendly, PDF & Email

diterbitake ing08.07.15 dianyari22.09.20

Saran pangembangan profesional (CÉP) minangka kesempatan kanggo saben buruh nyinaoni kahanan profesionale lan, yen prelu, ngembangake, nggawe formal lan ngetrapake strategi sing ditujokake kanggo pengembangan profesional, integrasi , pangembangan katrampilan, sertifikasi profesional, mobilitas internal utawa eksternal, pelatihan ulang, transisi profesional, resume utawa nggawe kegiatan, lsp.

Iki nyumbang, sajrone urip kerjane wong, kanggo nambah katrampilan kanggo nggawe pilihan profesional dhewe lan mekar, utamane kanthi nambah katrampilan, ngembangake katrampilan lan ngakses kualifikasi anyar. profesional

Graphics komputer Kanggo menehi informasi lan dhukungan marang para pekerja, saran pangembangan profesional (CÉP) bakal dikuatake. Pranata sing diwenehake dening ukum kanggo kamardikan kanggo milih masa depan profesional sing diprakarsakake 5 September 2018, ndadékaké reorganisasi lanskap operator sing nawakake tawaran layanan iki wiwit tanggal 1 Januari 2020. Pancen, karyawan Pôle, misi lokal, Cap Emploi uga Asosiasi kerja eksekutif (Apec) terus '' dadi operator CÉP. Nanging, operator anyar wis dipilih dening

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Negara, panguwasa lokal lan CNFPT tumindak bebarengan kanggo nyepetake sinau ing layanan umum lokal kanthi pendanaan sing durung tau sadurunge wiwit 2022