Print Friendly, PDF & Email

Ing konteks sing mudhun, bagean "Pemuda" saka rencana pamrentah kanggo nyengkuyung kegiatan bisa nyingkirake rekrutmen. Miturut laporan interim sing ditampilake dening Menteri Tenaga Kerja sajrone Dewan Menteri tanggal 6 Januari 2021, luwih saka sayuta ing umur 26 taun direkrut ing kontrak jangka permanen utawa jangka 3 wulan utawa luwih wiwit diluncurake bonus ngrekrut mirunggan tanggal 1 Agustus, level sing meh padha karo taun 2019.

Kabeh perusahaan, uga asosiasi, nduweni hak kanggo skema kasebut. Pengusaha duwe patang wulan wiwit tanggal eksekusi kontrak kanggo njaluk layanan Negara entuk bathi saka pitulung iki sing dibayar kanthi syarat tartamtu dening Layanan Layanan lan Pembayaran (ASP). Utamane, AEJ, kanggo Pitulungan kanggo nyewa para nom-noman, ora bisa diwenehake marang perusahaan sing nggawe PHK ekonomi kanggo jabatan kasebut wiwit tanggal 1 Januari 2020.

Jumlah kasebut maksimal 4 euro kanggo karyawan full-time, sing dibayar seprapat kanggo produksi sertifikat ngarsane karyawan dening perusahaan,

maca  Pambuka dagang Forex sajrone 1 jam!