Print Friendly, PDF & Email

Kaget enom wadon Zeineb, iki ibu saka 3 anak sing nyabrang lawang ifocop kanggo olahraga minangka pangembang web dadi, kurang saka setahun mengko, trainer lan kepala bisnis dhewe pembangunan Web. Perjalanan sing luar biasa sing mesthi bakal menehi inspirasi luwih saka siji!

Padha telu, ing kulawarga, wis milih siji dina ifocop kanggo miwiti ing path saka retraining profesional: seduluré (latihan accounting) kanggo miwiti; nanging uga bojone lan adhine, sing pengin dadi pangembang web sadurunge dheweke. Dadi mesthi, nalika mlebu, Zeineb ngerti ngendi dheweke arep. Nanging, iki ora ateges luwih gampang kanggo dheweke. "Aku wis dielingake lan aku ora kuciwa, kursus latihan ifocop 8 sasi, sing bakal dituduhake ing antarane kursus lan kecemplung profesional ing perusahaan, iku ... kuat", dheweke ngelingi, manteb ing ati wis takon sederek lan nindakake karya riset conscientious sadurunge tondo asto tumindak pisanan dheweke retraining.

"Utamane wiwit ing pangkalan, aku kepengin nglatih dhewe ing grafis web, dudu ing pangembangan lan pemrograman", dheweke ngaku. Apa, banjur, owah-owahan iki? Mung amarga dheweke tiba

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Microsoft Dynamics 365 for Sales