Print Friendly, PDF & Email

Layang model kanggo nglaporake siji utawa luwih kesalahan ing slip pembayaran sampeyan. Dokumen sing bakal migunani banget kanggo sampeyan. Masalah kaya iki umume luwih umum tinimbang sing sampeyan bayangake.

Sawetara kesalahan bisa nyebabake jumlah gaji saben wulan. Lan apa wae struktur sing sampeyan kerjakake. Iku cukup normal ing kahanan iki. Kanggo regejegan payslip lan laporan sembarang anomali kanggo juragan dening mail utawa email. Dadi, ana sawetara tips kanggo nuntun sampeyan.

Apa kesalahan gaji sing umum?

Minangka pangeling, slip gaji minangka bagean sing ora kudu dilalekake. Sampeyan disaranake tetep njaga slip gaji nganti umur. Yen majikan sampeyan ora menehi sampeyan, panjaluk. Denda € 450 saben slip gaji sing ora ana kemungkinan sampeyan bakal nyerang perusahaan sampeyan. Kajaba iku, ana kerusakan ing kasus sing ngrugekake. Mangkene sawetara kesalahan umum sing bisa ditampilake ing slip gaji sampeyan.

Tambah kanggo lembur ora dietung

Lembur kudu ditambah. Yen ora, perusahaan sampeyan wajib mbayar ganti rugi.

Kesalahan ing kesepakatan kolektif

Aplikasi perjanjian kolektif sing ora cocog karo kegiatan utama sampeyan. Nanging, sing digunakake minangka basis pitungan ing slip gaji sampeyan, bisa nduwe pengaruh negatif lan level pembayaran sampeyan mudhun. Masalah iki utamane cuti mbayar, cuti sakit, wektu uji coba. Kosok baline, yen kesepakatan sing ditrapake salah amarga sampeyan, perusahaan sampeyan ora duwe hak takon sampeyan mbayar maneh kakehan mbayar.

maca  Contoh surat kanggo pratelan mbayar premi

Senior karyawan

Slip mbayar sampeyan kudu mesthi nyebutake tanggal nyewa. Iki sing nemtokake suwene layanan lan digunakake utamane kanggo ngetung ganti rugi yen ditolak. Kajaba iku, kesalahan ing senioritas bisa nyuda sawetara kaluwihan, RTT, preinan, hak latihan, macem-macem bonus.

Apa prosedur sing kudu ditindakake yen ana kesalahan ing slip pembayaran

Minangka aturan umum, miturut Artikel L3245-1 saka Kode Tenaga Kerja, pegawe kasebut bisa njaluk jumlah sing ana gandhengane karo gajihe sajrone 3 taun, wiwit tanggal dheweke ngerti kesalahan ing slip gaji. Prosedur iki bisa diterusake sanajan dipecat.

Minangka kanggo pihak perusahaan, sanalika ngerti kesalahan mbayar, dheweke kudu menehi reaksi secepat mungkin. Kanthi cepet menehi saran marang karyawan supaya setuju babagan solusi sing apik. Ing kasus paling umum, kesalahan kasebut ditanggulangi ing paylip sabanjure.

Saliyane, ing kasus yen slip gaji luwih disenengi karyawan, kesalahan kasebut minangka tanggung jawab majikan, nanging mung ana gegayutan karo kesepakatan kolektif. Yen kesepakatan kolektif ora prelu, karyawan kasebut kudu mbayar utangan sing luwih gedhe sanajan dheweke ora ana ing perusahaan maneh. Pangaturan bisa digawe ing slip pembayaran ing ngisor iki, yen isih kalebu bagean saka tenaga kerja.

Tuladha huruf kanggo nglaporake kesalahan ing slip pembayaran

Loro conto surat iki bakal mbantu sampeyan nuduhake kesalahan sing mlebu ing slip gaji sampeyan.

maca  Templat huruf: bukak tabungan karyawan

Layang keluhan yen ana kekurangan

Julien dupont
75 bis rue de la grande porte
75020 Paris
Tel: 06 66 66 66 66
julien.dupont@xxxx.com 

Sir / Madam,
fungsi
alamat
Kode ZIP

Ing [Kutha], ing [Tanggal]

Surat pangguna kanthi pangakuan panrimo

Subjek: Klaim kesalahan ing slip mbayar

Monsieur,

Pakaryan ing perusahaan wiwit [tanggal mlebu perusahaan] minangka [posisi saiki], aku ngetutake panrimo slip gaji nalika wulan [wulan].

Sawise maca kanthi rinci kabeh rincian, aku weruh sawetara kesalahan babagan pitungan remunerasi.

Pancen, aku weruh yen [rinci kesalahan sing disimpen kaya kenaikan jam sing ora dianggep, premium ora kalebu, kesalahan pitungan ing kontribusi, dikurangi wiwit dina ora ana…].

Sawise wawancara cekak karo departemen akuntansi, dheweke negesake manawa aku bakal dibayar kanthi pambayaran sabanjure. Nanging, aku pengin ngatur kahanan kasebut sanalika bisa miturut apa sing kasebut ing Artikel R3243-1 miturut Kode Tenaga Kerja.

Mula, aku bakal ngucapake matur nuwun banget yen sampeyan nindakake apa sing dibutuhake kanggo ngrampungake kahanan lan mbayar prabédan kanggo gaji sing bakal dak tampa sanalika. Kajaba iku, matur nuwun kanggo menehi slip gaji anyar.

Ngenteni asil sing disenengi, tulung ditampa, Sir, minangka ekspresi sing paling gedhe.

Signature.

Layang panjalukan kanggo mbenerake yen ana sing mbayar

Julien dupont
75 bis rue de la grande porte
75020 Paris
Tel: 06 66 66 66 66
julien.dupont@xxxx.com 

Sir / Madam,
fungsi
alamat
Kode ZIP

Ing [Kutha], ing [Tanggal]

Surat pangguna kanthi pangakuan panrimo

Subjek: Nyuwun koreksi kesalahan ing slip pembayaran

Pak,

Karyawan ing perusahaan kita wiwit [tanggal nyewa] lan manggoni posisi [jabatan], aku nampa gaji ing [dina pambayaran saben wulan] kanthi jumlah [jumlah gaji bulanan bruto].

Nalika nampa slip gaji kanggo wulan [wulan sing ana gandhengane karo kesalahan gaji], aku ngandhani yen aku ngelingi sawetara kesalahan pitungan sing ana gandhengane karo gaji, khususe babagan [detail kesalahan ( s)]. Yen wis ngomong, aku nampa gaji sing luwih dhuwur tinimbang sing dibayar saben wulan.

Mula, aku njaluk sampeyan mbenerake wates iki ing slip gaji.

Nyuwun, Mbak, wedharing pangrasa sing dakkenal.

Signature.

 

Download "Surat keluhan yen ana sing ora seneng" letter-of-complaint-in-case-of-defavor.docx – Diunduh 869 kali – 16 KB

Download "Surat njaluk koreksi yen ana keluwihan pembayaran" letter-of-request-for-rectification-in-case-of-too-percu.docx – Diunduh 806 kali – 15 KB