Print Friendly, PDF & Email

Pemasaran online dibedakake karo saluran potensial lan lingkungan sing terus berubah. Mula penting banget kanggo ngandelake dhasar sing kuwat lan metodologi sing wis kabukten kanggo nindakake kampanye sing efektif lan nggayuh tujuan sing wis ditemtokake. Latihan iki dening Didier Mazier ditujukan kanggo kabeh wong sing pengin nyedhaki pemasaran online saka perspektif integral, kanthi koordinasi tumindak ing saluran sing paling relevan sing ana gandhengane karo…

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Eloquence kanggo kabeh: tembung saka penutur, gagap lan terapi wicara