Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Interneti është rritur me një shpejtësi të jashtëzakonshme. Që nga krijimi i tij, më shumë se 3,5 miliardë njerëz kanë akses në internet!

Në këtë kurs do të mësoni se si funksionon interneti dhe si mund ta përdorni atë në jetën tuaj të përditshme. Në veçanti, ju do të shihni mundësitë e karrierës në internet. Do të zbuloni profesione të tilla si zhvilluesit e fundit dhe të përparmë, zhvilluesit e aplikacioneve, projektuesit e përvojës së përdoruesit (UX Designer) dhe menaxherët e projekteve dixhitale.

Keni një listë të aftësive të kërkuara për secilën nga këto punë. Ndoshta do të gjeni një punë që ju përshtatet në këtë univers.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Kursi evropian portugez për fillestar