Dorëheqja e një bukëpjekësi për nisjen në stërvitje: si të largoheni me qetësi të plotë

 

[Emri] [Emri i dërguesit]

[Adresë]

[Kodi postar] [Qyteti]

 

[Emri i punëdhënësit]

[Adresa e dorëzimit]

[Kodi postar] [Qyteti]

Letër e regjistruar me vërtetimin e marrjes

Tema: Dorëheqja

 

Madam, Zot,

Ju njoftoj se po jap dorëheqjen nga pozicioni im në furrën tuaj të bukës, në fuqi nga (data e nisjes).

Në të vërtetë, vendosa të ndjek një kurs trajnimi për të përmirësuar aftësitë dhe njohuritë e mia në fushën e menaxhimit. Ky trajnim paraqet një mundësi unike për mua që të zhvillohem profesionalisht dhe të përmirësoj aftësitë e mia në menaxhimin e biznesit.

Do të doja t'ju falënderoja për këto vite të kaluara në kompaninë tuaj dhe për përvojën profesionale që arrita të fitoj. Mësova shumë për mënyrën e përgatitjes së llojeve të ndryshme të bukës dhe pastave, si të menaxhoj inventarin, si të sillem me klientët dhe si të punoj në një ekip.

Jam i vetëdijshëm se largimi im mund të shkaktojë bezdi, prandaj jam i gatshëm të punoj me ju për një largim të organizuar, duke trajnuar një zëvendësues dhe duke siguruar një dorëzim të detyrave të mia.

Ju lutemi pranoni, zonjë, Zotëri, mirënjohjet e mia.

 

 

[Komuna], 28 shkurt 2023

                                                    [Nënshkruani këtu]

[Emri] [Emri i dërguesit]

 

 

Shkarkoni “Modeli-letër-dorëheqje-për-largim-në-training-Boulanger-patissier.docx”

Model-de-letter-de-resignation-pour-depart-en-formation-Boulanger-patissier.docx – Shkarkuar 720 herë – 16,63 KB

 

 

 

Dorëheqja e një pastiçieri për një shpërblim më të mirë: letër shembull për t'u ndjekur

 

[Emri] [Emri i dërguesit]

[Adresë]

[Kodi postar] [Qyteti]

 

[Emri i punëdhënësit]

[Adresa e dorëzimit]

[Kodi postar] [Qyteti]

Letër e regjistruar me vërtetimin e marrjes

Tema: Dorëheqja

 

Madam, Zot,

Ju njoftoj për vendimin tim për të dhënë dorëheqjen nga pozicioni im në furrën tuaj. Ky vendim është i motivuar nga një mundësi profesionale që më është ofruar dhe që do të më mundësojë të përmirësoj kushtet e pagave.

Dua t'ju falënderoj për vitet e kaluara me ju. Kam pasur mundësinë të punoj në lloje të ndryshme makaronash, produkte buke dhe të menaxhoj furnizimin e lëndëve të para. Isha gjithashtu në gjendje të praktikoja aftësitë e mia të menaxhimit të ekipit duke bashkëpunuar me kolegët e mi kuzhinierë pastiçerie.

Që largimi im të bëhet në kushtet më të mira, jam gati ta organizoj në mënyrë të tillë që të minimizoj ndikimin për ekipin në vend.

Duke pasur parasysh këtë, jam i përgatitur të respektoj njoftimet ligjore dhe kontraktuale, si dhe kushtet e nisjes të parashikuara në rregulloret e brendshme të kompanisë.

Ju lutem pranoni, Zonjë, Zotëri, në shprehjen e përshëndetjeve të mia më të mira.

 

 [Komuna], 29 janar 2023

                                                    [Nënshkruani këtu]

[Emri] [Emri i dërguesit]

 

 

Shkarko "Modeli-letër-dorëheqje-për-mundësi-karriere-paguar më mirë-Boulanger-patissier.docx"

Modeli-letër-dorëheqje-për-mundësi-karriere-paguar më mirë-Boulanger-patissier.docx – Shkarkuar 706 herë – 16,49 KB

 

Dorëheqja e një bukëpjekësi për arsye familjare: modeli i letrës për të dërguar

 

[Emri] [Emri i dërguesit]

[Adresë]

[Kodi postar] [Qyteti]

 

[Emri i punëdhënësit]

[Adresa e dorëzimit]

[Kodi postar] [Qyteti]

Letër e regjistruar me vërtetimin e marrjes

Tema: Dorëheqja

 

Madam, Zot,

Sot po ju dërgoj letrën time të dorëheqjes për arsye familjare.

Në të vërtetë, pas një ndryshimi të situatës familjare, më duhet të lë punën si bukëpjekës. Kam kaluar shumë mirë duke punuar me ju dhe jam krenare që kam qenë në gjendje të marr pjesë në krijimin e produkteve tuaja të shijshme.

Do të doja t'ju falënderoja për besimin që më keni dhënë gjatë këtyre viteve. Mësova shumë pranë jush dhe fitova përvojë të vlefshme që do ta përdor në aktivitetin tim të ardhshëm profesional.

Dua gjithashtu t'ju siguroj se do të përfundoj periudhën time të njoftimit kontraktual dhe jam gati t'ju ndihmoj të gjeni një zëvendësues për pozicionin tim.

Unë mbetem në dispozicionin tuaj për çdo pyetje apo kërkesë për informacion.

Ju lutemi pranoni, Zonjë, Zotëri, shprehjen e përshëndetjeve të mia më të mira.

 

  [Komuna], 29 janar 2023

  [Nënshkruani këtu]

[Emri] [Emri i dërguesit]

 

 

Shkarko "Letër-model-dorëheqje-për-familje-arsye-Boulanger-patissier.docx"

Modeli-letër-dorëheqje-për-familje-arsye-Boulanger-patissier.docx – Shkarkuar 696 herë – 16,68 KB

 

Pse është e rëndësishme të kujdeseni për letrën tuaj të dorëheqjes për të filluar në një bazë të mirë

Kur merrni vendimin për lë punën, është thelbësore të siguroheni që të lini një përshtypje pozitive tek punëdhënësi juaj. Largimi juaj duhet të kryhet në mënyrë transparente dhe profesionale. Një nga hapat kyç për ta arritur këtë është të shkruani një letër dorëheqjeje shkruar me kujdes. Kjo letër është një mundësi që ju të shprehni arsyet e largimit, të falënderoni punëdhënësin për mundësitë që ju kanë dhënë dhe të sqaroni datën e nisjes. Mund t'ju ndihmojë gjithashtu të mbani një marrëdhënie të mirë me punëdhënësin tuaj dhe të merrni referenca të mira në të ardhmen.

Si të shkruani një letër dorëheqjeje profesionale dhe të sjellshme

Shkrimi i një letre dorëheqjeje profesionale dhe të sjellshme mund të duket e frikshme. Megjithatë, nëse ndiqni disa hapa të thjeshtë, mund të shkruani një letër të qartë dhe koncize që tregon profesionalizmin tuaj. Së pari, filloni me një përshëndetje zyrtare. Në trupin e letrës, shpjegoni qartë se po jepni dorëheqjen nga posti juaj, duke dhënë datën e largimit dhe arsyet e largimit, nëse dëshironi. Përfundoni letrën tuaj me një falënderim, duke theksuar aspektet pozitive të përvojës suaj të punës dhe duke ofruar ndihmën tuaj për të zbutur tranzicionin. Së fundi, mos harroni të korrigjoni letrën tuaj me kujdes përpara se ta dërgoni.

Është e rëndësishme të mbani mend se letra juaj e dorëheqjes mund të ketë një ndikim të rëndësishëm në karrierën tuaj të ardhshme. Jo vetëm që ju lejon të lini punën në një bazë të mirë, por gjithashtu mund të ndikojë se si do t'ju kujtojnë ish-kolegët dhe punëdhënësi juaj. Duke marrë kohë për të shkruaj një letër Dorëheqja profesionale dhe e sjellshme, ju mund të lehtësoni tranzicionin dhe të mbani marrëdhënie të mira pune për të ardhmen.