Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Kalayan Dominic Pelletier, mendakan parangkat lunak perencanaan Microsoft Project. Dina kursus ieu, anu ditujukeun ka perencana anu milari padika otomatis pikeun ngatur proyék, anjeun bakal diajar kumaha ngadamel jadwal proyek, ngapdet deui sareng ngahasilkeun laporan. Anjeun bakal diwanohkeun kana metode anu paling épisién sareng anjeun bakal ningali kumaha napelkeun proyék sareng sumberdaya. Anjeun ogé bakal ningali kumaha ngaropea alatna. Dina akhir latihan ieu, anjeun bakal tiasa ngajalankeun sareng ngatur hiji proyek sareng Project.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Krisis siber: kumpulan pituduh pikeun palatihan, ngatur sareng komunikasi