Nyitak Friendly, PDF & Email

File médis kaséhatan pagawéan: karusiahan médis

Dina waktos inpormasi sareng kunjungan pencegahan na, dokter Mikrobiologi nyerat file médis kasihatan padamelan pagawé (Code Labor, seni. 4624 12-XNUMX).

Kunjungan ieu ogé tiasa dilaksanakeun ku pagawé médis, magang kadokteran pagawéan atanapi perawat (Labor Code, art. L. 4624-1).

File médis kasihatan padamelan ieu nyukcruk inpormasi anu aya hubunganana sareng kaayaan kaséhatan pagawé saatos kakeunaan anu parantos dilakukeun. Éta ogé ngandung opini sareng usulan ti médis kerja sapertos, contona, rekomendasi pikeun ngarobih padamelan kusabab kaayaan kaséhatan pagawé.

Dina kalancaran perawatan, file ieu tiasa dikomunikasikan ka dokter padamelan anu sanés, kecuali padamel na nolak (Labor Code, art. L. 4624-8).

File ieu dijaga saluyu sareng kerahasiaan médis. Kerahasiaan sadaya data sahingga dijamin.

non, anjeun henteu berwenang pikeun nungtut rékaman médis pikeun pagawé anjeun, naon waé alesan anu dikaluarkeun.

Anjeun kedah terang yén pagawé kamungkinan gaduh file na diteruskeun ka ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Pilarian Konsol: pituduh lengkep - Atur SEO anjeun