Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Dina palatihan ieu, Bob McGannon, panulis sareng manajer proyék, ngalangkungan anjeun kumaha ngartos jalma anjeun, ngawangun tim anu kuat, ngawangun karya sareng ngaoptimalkeun kasuksésan. Anjeun bakal diajar nego pikeun kéngingkeun sumberdaya anjeun, pikeun ngahargaan sareng jaga unggal profil propésional. Anjeun ogé bakal diajar kumaha ngabéréskeun konflik sareng cara ngamangpaatkeun kecerdasan émosional pikeun ngawangun gaya anu langkung pribadi.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Étika panalungtikan