Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Beuki seueur proyek gagal kusabab masalah integrasi. Dina latihan ieu, Bob McGannon, panulis, wirausaha sareng konsultan ngabagi anjeun pangalaman integrasi proyék. Éta nawiskeun tip sareng pendekatan pikeun ngatur integrasi atanapi koordinasi tina sababaraha unsur manajemén proyék sareng strategi kontrol. Anjeun bakal ngabahas ciri dasar tina integrasi proyék, anu tiasa dianteurkeun utami atanapi pentingna perencanaan ti mimiti proyék sareng komunikasi.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Gratis: Méja Excel munggaran kuring