Nyitak Friendly, PDF & Email

Dumasar istilah Pasal L. 1152-2 tina Pedoman Ketenagakerjaan, teu aya padamel anu kénging sanksi, dipecat atanapi janten poko tindakan diskriminatif, langsung atanapi henteu langsung, khususna dina hal imbuhan, latihan, pangangguran , ngerjakeun, kualifikasi, klasifikasi, promosi propésional, mindahkeun atanapi pembaharuan kontrak, kusabab ngalaman atanapi nampik ngalaman kalakuan pelecehan moral atanapi kusabab parantos nyaksian kalakuan kitu atanapi parantos ngalaporkeunana sareng dina kaayaan tina Pasal L. 1152-3, naon waé anu ngalanggar kontrak pagawéan anu lumangsung henteu merhatoskeun kaayaanana janten batal.

Dina kasus anu ditilik dina Séptémber 16, hiji padamelan anu padamelan salaku insinyur desain dikritik dununganna kusabab teu adil ditarikkeun anjeunna tina tugas sareng perusahaan klien sareng henteu acan dikabarkan ka anjeunna. sababna. Anjeunna nunjukkeun dina surat ka dunungan na yén anjeunna nganggap dirina "dina kaayaan caket pelecehan". Ogé ku surat, dunungan ngawaler yén "komunikasi henteu cekap atanapi bahkan teu aya sareng klien", anu parantos "ngagaduhan akibat négatip ngeunaan kualitas pangiriman sareng hormat tina tenggat waktu pangiriman", ngajelaskeun kaputusan ieu. Saatos sababaraha usaha anu teu hasil ku dunungan pikeun manggil padamel pikeun penjelasan

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Dasar pamasaran kontén