Nyitak Friendly, PDF & Email

Katering pikeun pagawé di luar periode Covid-19

Kaayaan katering pikeun pagawé béda-béda gumantung kana naha perusahaan ngagaduhan 50 padamel atanapi henteu.

Perusahaan sareng sahenteuna 50 padamel

Di perusahaan anu ngagaduhan sahanteuna 50 padamel, anjeun kedah, saatos konsultasi ka CSE, nyayogikeun padamel sareng tempat padamel ka padamel:

anu disadiakeun korsi sareng méja anu cekap; anu kalebet keran cai minum, seger sareng panas, pikeun 10 pangguna; sareng anu disayogikeun ku cara ngalestarikeun atanapi kulkas tuangeun sareng inuman sareng pamasangan pikeun manaskeun piring.

Dilarang pikeun ngantep padamel tuang tuangeunana di tempat anu ditugaskeun damel.

Anjeun tiasa nohonan kawajiban anjeun ku sababaraha cara: dapur anu karyawan tiasa tuang tuangeunana, tapi ogé kantin atanapi refectory di perusahaan, atanapi réstoran perusahaan.

Perusahaan sareng kirang ti 50 padamel

Upami anjeun ngagaduhan kirang ti 50 padamel, kawajibanna langkung enteng. Anjeun kedah ngan ukur nyayogikeun padamelan sareng tempat anu aranjeunna tiasa tuang dina kaayaan kaséhatan sareng kaamanan anu saé (beberesih rutin, kaléng sampah, jst.). Kamar ieu tiasa dipasang di…

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Naha kuring ngagaduhan hak pikeun menerkeun slot waktos ka padamel dina pakét sadinten?