Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Alat pakakas Google beuki populér tina segi jasa sareng pangguna. Akun Google masihan anjeun aksés kana seueur pakakas kantor, sacara pribadi sareng sacara propésional. Dina latihan ieu, Nicolas Levé ngundang anjeun pikeun ngotéktak sadaya pakakas Google pikeun ngagaduhan visi global ngeunaan sababaraha kamungkinan dina hal épisiénsi sareng komunikasi. Anjeun bakal ningali kumaha ngakses jasa anu béda tanpa masang nanaon ...

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngawangun kapercayaan